Design bed

Bent u op zoek naar een mooi design bed? Een prachtig bed dat past in uw design slaapkamer? Wat dacht u van design bedden met een metalen look. Deze zorgen voor een stoere en robuuste uitstraling van uw slaapkamer. Slaapkamerweb heeft een groot assortiment design bedden voor een goede prijs. Zo koopt u al een design bed met metalen frame vanaf 299 euro.

Formaat design bed

U kiest bij ons zelf het formaat. Wilt u een design bed als eenpersoonsbed, tweepersoonsbed of als twijfelaar? En ook de lengtemaat bepaalt u zelf. Bent u lang? Dan adviseren wij u een designbed van 2.10 meter, of zelfs van 2.20 meter. Bij Slaapkamerweb hebben we een ruime keus bedden, zodat u altijd het design bed vindt dat bij u past!

Om uw slaapkamer compleet te maken, hebben wij ook design kasten. Denkt u bijvoorbeeld aan zweefdeurkasten of schuifdeurkasten met een design look.

Design bed gratis thuisbezorgd

U wilt natuurlijk niet met uw design bed slepen en het in de auto proppen. Met het risico dat uw bed beschadigt! Daarom bezorgen en monteren we uw bed gratis bij u thuis. Onze ervaren monteurs weten precies waar ze op moeten letten met de moderne bedden van nu. Zij zetten het in elkaar en u hoeft het alleen nog op te maken.

Productaanbod design bed

Design bedden in de showroom

Het is belangrijk dat uw design bed goed slaapt. Want los van het feit dat het een mooi en stoer bed is, moet u wel uitgerust wakker worden. In onze showroom kunt u zelf op het bed komen liggen. Daar kunt u ook de verschillende matrassen uitproberen. Niet in slaap vallen he!

Omdat wij service belangrijk vinden, ontvangt u online dezelfde service als in onze showroom. Onze service is hoog! Daardoor waarderen onze klanten onze producten met een 9.8.