Bed met onderschuifbed

Bent u op zoek naar een logeerbed waarin u twee gasten comfortabel kunt laten slapen? Maar heeft u enkel plek voor één. Dan biedt een bed met onderschuifbed uitkomst. Op de plek waar één bed staat kunt u namelijk twee bedden kwijt. Wanneer u het onderschuifbed bed nodig heeft schuift u deze eenvoudig onder het bed vandaan. In een handomdraai heeft u dan twee comfortabele slaapplaatsen.

Comfortabele logeerbedden

In onze webwinkel vindt u een uitgebreid aanbod aan bedden met onderschuifbedden. Slaapkamerweb heeft dit aanbod met zorg samengesteld. Wij bieden namelijk enkel meubelstukken van goede kwaliteit aan. Uzelf of uw gasten zullen dus uitgerust wakker worden in zowel het bed als het onderschuifbed. Daarnaast bent u bij ons aan het goede adres wanneer u opzoek bent naar een langer bed met onderschuifbed. Waar vroeger het onderschuif bekend stond om zijn korte lengte van 1.80m en 1.90m, biedt Slaapkamerweb u veel mogelijkheden om de juiste lengte te kiezen. Wij bieden namelijk onderschuifbedden aan in de volgende lengtematen:  1.90, 2.00 en zelfs 2.10m.

Gratis thuisbezorgd & montage

Bestelt u voor tenminste € 400 in onze webshop, dan is het bezorgen helemaal gratis. Wij plaatsen uw nieuwe bed met onderschuifbed op de door u gewenste plek, verzorgen de montage en nemen de verpakkingsmaterialen van uw nieuwe bed weer mee terug.

 

Productaanbod bed met onderschuifbed

Toch liever een opklapbed?

U heeft naast een bed met onderschuifbed keuze uit verschillende mogelijkheden. Voor uw slaapkamer hebben we een ruime collectie aan logeerbedden, waaronder opklapbedden.

 

Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die u voorgingen? Lees dan onze referenties, zoals onder andere:

We zijn naar de showroom gegaan voor een boxtwin, omdat we de matrassen wilden vergelijken. Super vriendelijke mensen, goede uitleg. Snelle levering door vriendelijke, nette bezorgers. Alle verpakking werd mee terug genomen.
Wij zijn blij met het logeerbed en raden slaapkamerweb dan ook aan.

Astrid Dikkescheij uit Voorthuizen

Mooie kasten en logeerbed gekocht. De kwaliteit is goed en een vriendelijk team van twee, nette, heren zijn de kasten in Vlaardingen komen monteren. Keurig de deuren gesteld en de kasten met wiggen waterpas gezet, top. En dat voor een prijs welke vergelijkbaar is van Ikea maar dan zonder al het gesjouw en werk.

Edwin Thier uit Vlaardingen
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken