Bed met onderschuifbed

Bent u op zoek naar een logeerbed waarin uw twee gasten comfortabel kunt laten slapen of komt er regelmatig een persoon logeren? Maar heeft u enkel plek voor één. Dan biedt een bed met onderschuifbed uitkomst. Op de plek waar één bed staat kunt u namelijk twee bedden kwijt. Wanneer u het onderschuifbed bed nodig heeft schuift u deze eenvoudig onder het bed uit. In een handomdraai heeft u dan twee comfortabele slaapplaatsen.

Comfortabele logeerbedden

In onze webwinkel vindt u een uitgebreid aanbod aan bedden met onderschuifbed. Slaapkamerweb heeft dit aanbod met zorg samengesteld. Wij bieden namelijk enkel meubelstukken van goede kwaliteit aan. Uzelf of uw gasten zullen dus uitgerust wakker worden in zowel het bed als het onderschuifbed. Daarnaast bent u bij ons aan het goede adres wanneer u opzoek bent naar een langer bed met onderschuifbed. Waar vroeger het onderschuif bekend stond om zijn korte lengte van 1.80m en 1.90m, biedt Slaapkamerweb u veel mogelijkheden om de juiste lengte te kiezen. Wij bieden namelijk onderschuifbedden aan in de volgende lengtematen: 1.80, 1.90, 2.00 en zelfs 2.10m.

Gratis thuisbezorgd & montage

Bestelt u voor tenminste € 400 in onze webshop, dan is het bezorgen helemaal gratis. Wij plaatsen uw nieuwe bed met onderschuifbed op de door u gewenste plek, verzorgen de montage en nemen de verpakkingsmaterialen van uw nieuwe bed weer mee terug.

 

Productaanbod bed met onderschuifbed

Toch liever een opklapbed of slaapbank?

U heeft naast een bed met onderschuifbed keuze uit verschillende mogelijkheden. Voor uw slaapkamer hebben we een ruime collectie aan logeerbedden, waaronder opklapbedden en slaapbanken.

 

Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die u voorgingen? Lees dan onze referenties, zoals onder andere:
 

Het boxtwin duo bed is een prima onderschuifbed in verschillende breedten. De service zowel in de winkel als bij het afleveren was uitstekend. Ik word daar blij van.

 

Willeke Bossink-van der Kraan uit Apeldoorn  

 

» Lees alle referenties

webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken