Smalle legkasten

Een kledingkast is een noodzakelijk meubelstuk in de meeste slaapkamers. Maar wat als u nu niet zoveel ruimte in de kamer heeft? Een smalle legkast is dan een uitkomst. Op de planken is veel kleding op te bergen waardoor u de ruimte optimaal gebruikt. Kies voor een extra hoge kledingkast om nog meer textiel kwijt te kunnen! In onze webshop bieden we een groot assortiment garderobekasten aan. De getoonde kasten zijn in diverse breedtes en hoogtes leverbaar.

Smalle legkast kopen met gratis bezorging en montage

Bij Slaapkamerweb kunt u rekenen op:

  • Deskundig advies
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Snelle service
  • Gratis bezorging en montage van uw smalle legkast

Wist u dat u zelf de indeling van uw smalle kledingkast kunt kiezen? Naast veel legplanken bijvoorbeeld ook een aantal lades? Geen probleem! Bestel vandaag nog uw nieuwe smalle kledingkast en voor u het weet bent u hem aan het inrichten!

Uw smalle legkast in de stijl van uw slaapkamer

Uw garderobekast is een blikvanger in de slaapkamer. Wel zo mooi als hij past bij de stijl van uw overige meubels. Eenheid in meubels en inrichting zorgt voor rust, een belangrijke factor in de kamer waar u tot rust wilt komen! Kies daarom voor hetzelfde materiaal en dezelfde kleur van uw kast als uw bed en nachtkastjes. Wilt u graag alle meubels uit dezelfde serie? Kijk dan bij onze complete slaapkamers.