hard hoofdkussen
golf
sort icon

Snelle bezorging van harde hoofdkussens

De meeste van onze hoofdkussens zijn doorgaans gewoon bij ons op voorraad, dit betekent dat u uw harde bestelde kussen, al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten als postpakket! Daarbij houden wij u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen. 

Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw beddengoed gratis bij u thuis! 

Persoonlijk advies bij het kiezen van het juiste harde kussen

Heeft u vragen, of advies nodig bij het kiezen van een heerlijk hard hoofdkussen? Of heeft u een andere vraag over onze collectie kussens? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Bezoek onze toonzaal

Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om onze harde hoofdkussens te komen testen in onze toonzaal in Zutphen. Op deze manier kunt u onze kussens uitproberen en weet u zeker dat u het juiste stevige en dikke kussen kiest. Dit gaat bovendien altijd onder begeleiding van één van onze deskundige medewerkers, wat ook betekent dat deze u gelijk kan adviseren en meekijken welk kussen het meest geschikt voor u is. U bent van harte welkom!