Kapok kussen

Kapok kussens zijn stevige kussens die van natuurlijke materialen zijn gemaakt. Kapok is steviger dan dons, lichter dan katoen en zorgt dat de vorm van het kussen goed in model blijft. Het kapok kussen dat wij in onze webshop hebben, is gemaakt van kapok en katoen. De katoenen hoes kunt u van het kussen afritsen en op 30 graden wassen. Ook kunt u meer of minder vulling aan het kussen toevoegen voor meer of minder stevigheid. Zo bepaalt u zelf de stevigheid van uw kussen!

Waarom kiest u voor een kapok kussen?

Een kapok kussen is gemaakt van natuurlijke materialen. Vooral voor gevoelige mensen die niet goed tegen synthetische stoffen kunnen, is dit kussen ideaal! Dit kussen voert de warmte en het vocht goed af. Het ventileert goed en is zeer veerkrachtig. Zeker als u het dagelijks opschudt, is dit een kussen dat lang mee gaat.

Een ander voordeel van een kapok kussen is dat het hypo-allergeen is en dat u minder last van huisstofmijtallergie heeft. Ook is het geurloos en ademt het goed. Onze standaard maat is 60x70 cm. 

Zoekt u toch een ander kussen? Bekijk ook onze orthopedische kussens, donzen hoofdkussens of neksteunkussens.

Productaanbod kapok kussen

Binnen 2 werkdagen bezorgd!

De meeste kussens hebben wij op voorraad en kunnen binnen 2 werkdagen worden bezorgd. U bestelt al een kapok kussen voor 24,95. Wilt u eerst komen proef liggen voordat u het kussen bestelt? Dat kan! U bent op dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom in onze showroom in Zutphen.