Jongensbed

Wanneer uw zoon toe is aan een jongenskamer hoort daar natuurlijk ook een echt jongensbed bij. Bij Slaapkamerweb heeft u ruime keuze uit mooie bedden voor jongens. Voor een bed kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hoogslaper of een halfhoogslaper maar ook voor een ledikant met een of meerdere laden eronder. De keuze voor het bed is natuurlijk afhankelijk van de stijl en grootte van de kamer.

Jongensbed uitkiezen

Als u een jongensbed gaat uitzoeken, is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van de kamer. Wellicht sliep uw zoon nog in een peuterbed of een ledikant. Een bed voor jongens heeft de afmetingen van een ‘écht’ eenpersoonsbed. Wanneer u kiest voor een hoger bed dan heeft u de keuze tussen een hoogslaper (1.77 m. hoog) en een halfhoogslaper (1.05 m. hoog). Kiest u voor een laag bed dan heeft u de keuze uit verschillende maxi kinderbedden, bijvoorbeeld een ledikant met lade of een kinderboxspring.

Een stoere hoogslaper als jongensbed

Bij Slaapkamerweb vindt u ook hoogslapers met bureau ineen. Dit is echt een stoer jongensbed! Het mooie is dat dit bed geleverd wordt met een bureaublad. Dus eigenlijk is het een 2-in-1 aankoop. Doordat het bed zo mooi hoog is en het bureau eronder zit, past dit stoere bed ook heel goed in een wat kleinere kamer. Heeft u extra opbergruimte nodig? Kies dan voor een jongensledikant met laden.

Een bed is niet compleet zonder een bijpassend matras. Bij Slaapkamerweb hebben we een ruime keuze aan matrassen die passen in een jongensbed. Ook voor dekbedden, kussens en beddengoed bent u bij ons aan het juiste adres.

Productaanbod jongensbed

Jongensbed gratis in huis

Slaapkamerweb zorgt er bij uw bestelling vanaf 400 euro voor dat uw bed gratis bij u thuis gebracht wordt én gemonteerd. Het bed wordt op de juiste plek gezet en is in een mum van tijd opgebouwd. Zo gemakkelijk gaat dat!

Kom het jongensbed bekijken

Wilt u de bedden liever in het echt bekijken? En er op liggen? Dat kan! Kom dan naar onze showroom