jongensbed
golf

Productaanbod jongensbed

Jongensbed uitkiezen

Als u een jongensbed gaat uitzoeken, is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van de kamer. Wellicht sliep uw zoon nog in een peuterbed of een ledikant. Een bed voor jongens heeft de afmetingen van een ‘écht’ eenpersoonsbed. Wanneer u kiest voor een hoger bed dan heeft u de keuze tussen een hoogslaper (1.77 m. hoog) en een halfhoogslaper (1.05 m. hoog). Kiest u voor een laag bed dan heeft u de keuze uit verschillende maxi kinderbedden, bijvoorbeeld een ledikant met lade of een kinderboxspring.

Een stoere hoogslaper als jongensbed

Bij Slaapkamerweb vindt u ook hoogslapers met bureau ineen. Dit is echt een stoer jongensbed! Het mooie is dat dit bed geleverd wordt met een bureaublad. Dus eigenlijk is het een 2-in-1 aankoop. Doordat het bed zo mooi hoog is en het bureau eronder zit, past dit stoere bed ook heel goed in een wat kleinere kamer. Heeft u extra opbergruimte nodig? Kies dan voor een jongensledikant met laden.

Een bed is niet compleet zonder een bijpassend matras. Bij Slaapkamerweb hebben we een ruime keuze aan matrassen die passen in een jongensbed. Ook voor dekbedden, kussens en beddengoed bent u bij ons aan het juiste adres.

Kom het jongensbed bekijken

Wilt u de bedden liever in het echt bekijken? En er op liggen? Dat kan! Kom dan naar onze showroom