Online een dekbed kopen

Een dekbed kunt u natuurlijk in diverse winkels kopen. Wat is er echter makkelijker om dit online te doen en dat uw dekbed al de volgende dag bij u in huis wordt bezorgd? Dit is in ieder geval in onze webshop mogelijk! U kunt online bij ons dekbedden kopen in verschillende warmteklassen en materialen. Zo kunt u bij ons terrecht voor wollen, katoenen, synthetische en donzen dekbedden
 

Welk dekbed kan ik het beste kopen?

Ieder persoon is anders. Er is daarom dan ook niet één dekbed als beste dekbed voor u aan te wijzen. Welk dekbed u het best kunt kopen waar u ook het lekkerst onder kunt slapen, heeft te maken met uw persoonlijke voorkeuren. Een voorbeeld: Wanneer u van een wat zwaarder dekbed houdt kunt u bijvoorbeeld het beste kiezen voor een wollen dekbed. Wanneer u hier juist totaal niet van houdt, kunt u juist beter een keuze maken voor een donzen dekbed. Mocht u graag willen weten welk dekbed het beste bij u zal passen, bekijkt u dan eens hier onze uitleg over onze dekbedden. Mocht u liever persoonlijk geadviseerd willen worden, is dit natuurlijk ook mogelijk. U mag natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Tijdens onze openingstijden kunt u dit telefonisch doen, daarbuiten per e-mail of bij aanwezigheid van één van onze medewerkers per chat.

Hieronder kunt u al onze dekbedden online vinden die u bij ons kunt kopen. 

Productaanbod dekbed kopen

Bezorging van uw dekbed

Normaal gesproken hebben wij alle dekbedden in iedere aangeboden maat in voorraad. Dit betekent dat wanneer u bij ons een dekbed koopt, u deze binnen 2 werkdagen al bij u in huis kunt slapen! Zo kunt u dus snel genieten van bijvoorbeeld een heerlijk warm wollen dekbed of juist van een verkoelend katoenen zomerdekbed. U hoeft zich niet druk te maken over de verzendkosten, omdat wij deze voor u betalen. U kunt makkelijk en snel uw dekbed online bij ons kopen en deze per iDeal of door middel van vooraf overschrijving betalen. Betaalt u liever contant? Dan is dit ook mogelijk, echter dient u dan het dekbed zelf op te komen halen in onze toonzaal in Zutphen. Neemt u in het laatste geval wel eerst even contact met ons op om er 100% zeker van te zijn dat uw gewenste dekbed er is. Dit om teleurstelling te voorkomen. 

 Gratis bezorging
 Doorgaans binnen 2 werkdagen bij u in huis

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 682 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken