Heerlijk slapen onder het dekbed dat bij u past

De keuze van het juiste dekbed is bepalend voor uw slaapcomfort. Slaapkamerweb biedt onder andere donzen, wollen en synthetische dekbedden. Welk type dekbed u het prettigst vindt, is heel persoonlijk. Lees hieronder meer over de verschillende soorten dekbedden, en kom erachter welk dekbed voor u het meest geschikt is.

  • Donzen dekbed: dekbedden van dons staan bekend om hun goede klimatologische eigenschappen, waardoor mijten minder kans hebben. Een donzen dekbed geeft snel warmte af bij het slapengaan, maar biedt wel een goede ventilatie doordat vocht snel wordt afgevoerd tijdens het luchten.
  • Wollen dekbed: een wollen dekbed is geschikt voor ieder seizoen, want het bestaat vaak uit meerdere delen. In de winter biedt een dekbed van wol een optimale warmte-isolatie. Zomers kunt u ervoor kiezen alleen het zomergedeelte van het wollen dekbed te gebruiken.
  • Synthetisch dekbed: een groot pluspunt bij een synthetisch dekbed is dat het in de was kan. De synthetische dekbedden van Slaapkamerweb blijven ook na herhaaldelijk wassen mooi. Ook droogt zo’n dekbed snel, waardoor de kans op huisstofmijten wordt verkleind. Verder zult u heerlijk warm slapen onder een synthetisch dekbed.
  • Katoenen dekbed: net als een synthetisch dekbed is een katoenen dekbed wasbaar. Slaapkamerweb biedt u comfortabele katoenen dekbedden, die heerlijk zacht aanvoelen. Ook heeft een katoenen dekbed goede vochtregulerende eigenschappen.
  • Zomerdekbed: een zomerdekbed is, zoals de naam al zegt, heerlijk verkoelend in de warme zomernachten. Een zomerdekbed is gemaakt van katoen of zijde en voelt soepel aan.

Hieronder vindt u een overzicht met alle dekbedden die Slaapkamerweb aanbiedt. Wilt u persoonlijk advies over welk type dekbed bij u past? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag bij de keuze van het juiste dekbed.

Productaanbod dekbed

Maak uw dekbed compleet met beddengoed 

Wat is een dekbed zonder het passende dekbedovertrek? Slaapkamerweb is uw specialist voor alles op het gebied van slapen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment bedtextiel met onder andere dekbedovertrekken. Ook vindt u bij ons hoeslakens van een uitstekende kwaliteit. Er zijn zowel jersey als katoenen hoeslakens in vrijwel iedere grootte verkrijgbaar in onze webshop. Bent u op zoek naar een moltonhoes voor om uw matras? Ook hiervoor zit u goed bij Slaapkamerweb. Wij hebben comfortabele katoenen moltonhoezen van een extra dikke kwaliteit. Bestel de moltonhoezen eenvoudig online!