balken bed
golf

Onze balken bedden

Een balken bed in verschillende stijlen

In onze collectie hebben wij een aantal varianten balken bedden voor u geselecteerd. Zo heeft u straks een balken bed die bij u en uw slaapkamer past. Vaak heeft een balken bed uit onze collectie ook nog de keuze uit diverse opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende type poten, een houten blokpoot, of meer verfijnder behoort vaak tot de mogelijkheden. En wat te denken van metalen of chromen poten of beugels? Ook heeft u in sommige gevallen de keuze uit hoofdborden, deze kunnen ook in een ander materiaal uitgevoerd worden. Denk dan bijvoorbeeld aan een gestoffeerd hoofdbord in lederlook. Zo creëert u uw geheel eigen stijl aan het balken bed. 

Het balken bed in combinatie met bedbodem en matras

Omdat iedereen anders is qua bouw en grootte en niet te vergeten voorkeur van liggen, geven wij u de keuze om zelf te kiezen voor de inhoud van het balken bed. Wellicht heeft u zelf een goede bodem en matras die u graag in dit bed zou willen leggen, dat behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Let dan goed op dat u de juiste afmeting kiest en kijk goed bij de beschrijving naar hoe de bodems gedragen worden voor het balkenbed. Wil u er zeker van zijn uw bodem en matras passen in het balken bed, neem dan gerust contact met ons op! Als u zowel het balken bed als bodem en matras bij Slaapkamerweb besteld dan krijgt u een leuke combinatiekorting!

De juiste afmeting van uw houten bedframe

Het is belangrijk om voor de juiste afmetingen te kiezen bij een balken bed. Houdt u bijvoorbeeld genoeg ruimte in de slaapkamer over en heeft u genoeg ruimte in het bed zelf als u ligt. Het balken bed zal een lange tijd meegaan dus wellicht is het handig hier een verstandige keuze in te maken ook voor de toekomst! 

Hou er rekening mee dat een balkenbed ruimte inneemt om de bodem en matras u zoekt uiteraard op de maat van de bodem en matras, maar het bed is groter! Wij hebben bij elk product netjes vermeld wat de exacte afmetingen zijn, zodat u dit kunt meenemen in uw overweging. Het balken bed hebben wij veelal in 2-persoons afmetingen, van 140 cm tot 200 cm breed en ook in de lengte heeft u keuze. Zo kunt u kiezen voor een lengte vanaf 200 cm tot 220 cm, dus ook als u wat langer bent kan een balken bed een goede keuze voor u zijn. 

De juiste hoogte van uw balken bed

Vaak zijn de beddragers van de balken bedden te verstellen in hoogte, dit bepaald mede de instaphoogte van uw bed. Uiteindelijk zal de lattenbodem en matras de totale hoogte bepalen, als de monteurs uw bed monteren dan kunt u aangeven wat u fijn vind en zullen zij het bed op de juiste hoogte afstellen.  

Accessoires voor uw balken bed

Accessoires kunnen uw bed verrijken en het u extra gemakkelijk maken. Ook in een kleinere ruimte kan een accessoire bijvoorbeeld voor extra opbergplek zorgen. Denk dan bijvoorbeeld aan één of meerdere lades onder het balken bed. Nachtkastjes en commodes kunnen ook heel erg handig zijn, want weet u al waar u uw glas water of telefoon neerlegt als u gaat slapen? In onze collectie zitten een aantal die mooi aansluiten bij het balken bed. Verlichting is ook een handig accessoire deze zijn er in verschillende handige varianten, deze zien er vaak bovendien erg fraai uit! Kortom onderschat en vergeet accessoires niet!

Kom langs in onze toonzaal 

Een balkenbed ziet er in het echt vaak nog mooier uit dan op een plaatje, u kunt daarom onze collectie komen bekijken in onze toonzaal in Zutphen. Daar zullen onze verkoopadviseurs ook aanwezig zijn om u, waar nodig, van gedegen advies te voorzien en u op de hoogte stellen van de vele mogelijkheden. Als u online een bestelling plaatst en u wil nog wat weten, of komt er niet helemaal uit, dan zullen zij u graag te woord staan. Neem hiervoor contact met ons, wij helpen u graag!