Twijfelaar bed

Vindt u een eenpersoonsbed te klein, maar hebt u te weinig ruimte voor een tweepersoonsbed? Dan is een twijfelaar bed met een breedte tussen de 100 cm (groot eenpersoonsbed) en 140 cm (klein tweepersoonsbed) dé oplossing. Ondanks dat u bij IKEA geen twijfelaar meer kunt kopen, kunt u voor een twijfelaar bed nog wel gewoon bij ons terecht. In ons ruim assortiment aan twijfelaar bedden is er volop keuze in materialen, kleuren en afmetingen. Daarom vindt u bij ons altijd wel een eentje die bij u past.

Kies voor de juiste Twijfelaar Afmetingen

Bent u alleen en wilt u ruim slapen? Dan is een twijfelaar van 120x200 cm zeer geschikt voor u. Ook met twee personen kunt u in een bed van 120x200 cm best een nachtje slapen. Wanneer u echter van plan bent om er permanent met twee personen op te gaan slapen, dan willen we u toch adviseren om voor een minimale breedte van 140 cm te gaan. Niet alleen is de juiste breedtemaat belangrijk voor een goede nachtrust, maar ook de lengtemaat. Wij adviseren u dan ook een lengtemaat voor uw twijfelaar bed te kiezen die ongeveer 20 centimeter langer is dan uw lichaamslengte. Wij bieden twijfelaars aan in de volgende verschillende lengteafmetingen: 200, 210 en 220 cm. Daarnaast kunt u bij ons twijfelaars met de volgende breedteafmetingen vinden: 100, 120 en 140 cm.

Uw nieuwe twijfelaar wordt gratis bezorgd en gemonteerd

Bij een minimaal totaalbedrag van € 400 worden onze twijfelaar bedden gratis thuisbezorgd. Bovendien verzorgen wij gratis een professionele montage van uw nieuwe bed.

 

Productaanbod twijfelaar bed

Matras en lattenbodem voor uw twijfelaar bed

In uw twijfelaar bed moet natuurlijk een bijpassend matras en lattenbodem komen. Hiervoor kunt u ook terecht bij Slaapkamerweb. Wij kennen een zeer ruim aanbod aan goede lattenbodems en comfortabele matrassen aangepast aan uw twijfelaar afmetingen. U kunt alle twijfelaars, lattenbodems en matrassen online bekijken en bestellen, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom om een keertje te komen proef liggen op één van onze twijfelaars in onze showroom in Zutphen. Wij voorzien u namelijk graag van uitgebreid advies bij het kiezen van uw twijfelaar bed met bijbehorende lattenbodem en matras.

 

Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die u voorgingen? Lees dan onze referenties, zoals onder andere:
 

Via de website hadden wij een bed, spiralen en nachtkastjes besteld. Het contact bij de bestelling via mail en telefonisch als prettig ervaren. Verwachte levertijd van de spullen was juist en bij levering zeer nette en bekwame medewerkers aan huis gehad. En niet geheel onbelangrijk .... de spullen zijn van perfecte kwaliteit.

 

Fam. Vd Vijver uit Boxtel  

Goede service! Die begon al in de showroom tijdens het uitproberen van matrassen en uitleg over de keuzemogelijkheden van de verschillende houtsoorten van het bed. Perfect passend hoofdkussen erbij...ik slaap als een roos... De thuisbezorging met montage, en niet te vergeten het meenemen van het afval,maken dat ik blij ben dat ik Slaapkamer Web op internet heb gevonden!

 

Petra uit Huis ter Heide  

 

» Lees alle referenties