Logeerbed opklapbaar

Bent u op zoek naar een comfortabel logeerbed voor uw gasten maar heeft u weinig ruimte? Denk dan eens aan een opklapbaar logeerbed. Een groot voordeel van een dergelijk bed is dat deze opgeklapt weggezet kan worden. Dit zorgt er voor dat een dergelijk logeerbed maar weinig ruimte in beslag neemt. Bovendien kunt u opklaarbare logeerbedden in een handomdraai uit- en opklappen. Het opbergen van een opklapbaar logeerbed is al even eenvoudig. Door de handige wieltjes kunt u het bed zo wegrijden!

Comfortabele en lange opklapbare logeerbedden

In onze webshop vindt u een ruim aantal logeerbedden die opklapbaar zijn. We hebben een strenge selectie gemaakt qua kwaliteit en comfort van deze logeerbedden. Alleen de beste opklapbare logeerbedden bieden we dan ook aan in onze webwinkel, waardoor we het slaapcomfort van uw logés kunnen garanderen. Ondanks dat vroegere opklapbare logeerbedden  vaak een lengte van maar 180 of 190 cm hadden, kunt u bij ons terecht voor een opklapbaar logeerbed met de standaardlengte van een eenpersoonsbed (197 of 200 cm). De slaapcomfort van uw gasten staan bijn ons voorop!

Gratis levering van uw logeerbed opklapbaar!

Besteed u meer dan €400,- in onze webshop, dan komen we uw opklapbare logeerbed gratis bezorgen op de door uw gewenste plek en verzorgen we indien nodig de montage. Ideaal!

 

Productaanbod logeerbed opklapbaar


Vouwbed Comfort

Sterk vouwbed met verstelbaar hoofdeind (automatisch uitklapbaar)

Avek Spacer HR matras

Matras speciaal ontwikkeld voor ruimtebesparende bedden van Avek

Avek Wing vouwbed

Wing, dwarsgespannen vouwbed (automatisch uitklapbaar)

Gratis bezorging en montage!

Vouwbed Comfort spiraal

Sterk vouwbed met spiraalbodem (automatisch uitklapbaar)

Gratis bezorging en montage!

Avek Click vouwbed

Click, dwarsgespannen vouwbed (automatisch uitklapbaar)

Gratis bezorging en montage!

Vouwmatras - het slimme logeermatras

Opvouwbaar matras - handig als logeermatras

Vouwbed Comfort bonell

Sterk vouwbed met Bonell matras (automatisch uitklapbaar)

Gratis bezorging en montage!

Andere ruimtebesparende logeerbedden

Zoekt u vooral een ruimtebesparend bed? Een opklapbaar logeerbed is niet de enige optie. U kunt bij Slaapkamerweb ook kiezen uit een ruime collectie aan onderschuifbedden of slaapbanken.

 

Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die u voorgingen? Lees dan onze referenties, zoals onder andere:
 

Wij zijn verhuisd naar een appartement en hadden een vouwbed nodig. Ben op de website van Slaapkaamerweb terecht gekomen en dat was niet verkeerd. De klantvriendelijkheid was heel fijn en de informatie was voortreffelijk. Wij hebben dus voor de eerste keer hele goede ervaring met Slaapkamerweb en zullen dat zeker uitdragen! Anny Korswagen

 

Anny Korswagen uit Meerssen  

 

» Lees alle referenties


Slaapkamerweb

9.8/10

Joeri en Jan Willem hebben vanochtend onze draaideurkast voor de slaapkamer geleverd en gemonteerd. Mijn man en ik zijn zooo enorm tevreden. Echt, woorden schieten tekort. De jongens hebben snel en netjes gewerkt en de kast overtreft al mijn verwachtingen. Ontzettend bedankt! Met vriendelijke...

Fam Mourits

» Meer ervaringen
webshop keurmerk
Kledingkasten | Stel uw kast zelf samen Stel uw kast zelf samen

We maken het kopen van een kast graag makkelijk voor u. Daarom kunt u bij het bestellen van een kast met onze handige tool ook de hele indeling zelf samenstellen. Zo heeft uw nieuwe kledingkast niet alleen de uitstraling die u wenst, maar ook de ideale indeling. Probeer het maar eens bij één van onze kledingkasten.

» Bekijk kledingkasten
Slaapkamerweb

Showroom adres
Loskade 4
7202 CZ Zutphen

Tel 0575 - 51 41 49
Mis de nieuwsbrief niet

Loop niet langer onze exclusieve acties en korting mis. Abonneer u nu op onze mailing.


"Wij zijn superblij met onze schuifdeurkast en console! De monteurs zijn zeer professioneel en meedenkend en vriendelijk. En... alles klopt precies en... verpakkingsmateriaal wordt meteen afgevoerd! Van ons een dikke 9. Met grote dank. Fam. G. Ouwejan"

Ouwejan uit Doorn

Onze klanten beoordelen ons met een:

  9.8 /10
Op basis van: 573 beoordelingen.
© 2008 - 2018 Slaapkamerweb.nl | Algemene Voorwaarden | Retourneren | Disclaimer | Privacy Policy | Cookies | Links
Veilig betalen met   veilig betalen met iDeal of overboeken