Logeerbed opklapbaar

Bent u op zoek naar een comfortabel logeerbed voor uw gasten maar heeft u weinig ruimte? Denk dan eens aan een opklapbaar logeerbed. Een groot voordeel van een dergelijk bed is dat deze opgeklapt weggezet kan worden. Dit zorgt er voor dat een dergelijk logeerbed maar weinig ruimte in beslag neemt. Bovendien kunt u opklaarbare logeerbedden in een handomdraai uit- en opklappen. Het opbergen van een opklapbaar logeerbed is al even eenvoudig. Door de handige wieltjes kunt u het bed zo wegrijden!

Comfortabele en lange opklapbare logeerbedden

In onze webshop vindt u een ruim aantal logeerbedden die opklapbaar zijn. We hebben een strenge selectie gemaakt qua kwaliteit en comfort van deze logeerbedden. Alleen de beste opklapbare logeerbedden bieden we dan ook aan in onze webwinkel, waardoor we het slaapcomfort van uw logés kunnen garanderen. Ondanks dat vroegere opklapbare logeerbedden  vaak een lengte van maar 180 of 190 cm hadden, kunt u bij ons terecht voor een opklapbaar logeerbed met de standaardlengte van een eenpersoonsbed (197 of 200 cm). De slaapcomfort van uw gasten staan bijn ons voorop!

Gratis levering van uw logeerbed opklapbaar!

Besteed u meer dan €400,- in onze webshop, dan komen we uw opklapbare logeerbed gratis bezorgen op de door uw gewenste plek en verzorgen we indien nodig de montage. Ideaal!

 

Productaanbod logeerbed opklapbaar

Andere ruimtebesparende logeerbedden

Zoekt u vooral een ruimtebesparend bed? Een opklapbaar logeerbed is niet de enige optie. U kunt bij Slaapkamerweb ook kiezen uit een ruime collectie aan onderschuifbedden of slaapbanken.

 

Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die u voorgingen? Lees dan onze referenties, zoals onder andere:
 

Wij zijn verhuisd naar een appartement en hadden een vouwbed nodig. Ben op de website van Slaapkaamerweb terecht gekomen en dat was niet verkeerd. De klantvriendelijkheid was heel fijn en de informatie was voortreffelijk. Wij hebben dus voor de eerste keer hele goede ervaring met Slaapkamerweb en zullen dat zeker uitdragen! Anny Korswagen

 

Anny Korswagen uit Meerssen  

 

» Lees alle referenties

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken