Dekbedovertrekken bij Slaapkamerweb

Bij Slaapkamerweb vindt u een uitgebreid aanbod aan dekbedovertrekken. Deze dekbedovertrekken zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn gekleurd met een bijzondere kleuringstechniek. Door het gebruik van deze techniek adviseert Slaapkamerweb om de eerste vijf wasbeurten op 60 graden te wassen. Daarnaast is het aan te raden om het dekbedhoes niet samen met andere kledingstukken en/of stoffen te wassen. Op deze manier zorgt u ervoor dat de kleuren niet afgeven én dat de kleur van uw dekbedovertrek langer wordt behouden.

Kleuren van dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken die u bij Slaapkamerweb vindt hebben allen unieke kleuren en prints. Zo vindt u diepzwarte, satijnen dekbedovertrekken afgewerkt met een elegante print. Houdt u meer van een chique print met golvende lijnen of een geblokte print? Ook deze dekbedovertrekken vindt u bij Slaapkamerweb.

Productaanbod dekbed overtrek

Andere producten

Bent u niet op zoek naar dekbedovertrekken, maar zoekt u hoeslakens? Slaapkamerweb biedt een uitgebreid assortiment hoeslakens van hoge kwaliteit en een hoog ligcomfort. Hoeslakens zijn ook te verkrijgen in extra lange maten als 210 cm en 220 cm. Daarnaast kunt u kiezen tussen katoenen hoeslakens en dubbel jersey lakens. Zoekt u moltonhoezen ter bescherming van uw matras? Ook deze vindt u in het assortiment van Slaapkamerweb.

Bezorging dekbedovertrekken

De meeste dekbedovertrekken die wij online aanbieden, hebben wij in voorraad. Dit betekent dat wanneer u uw bestelling hebt geplaatst, u het dekbedovertrek binnen 2 werkdagen bij u in huis kunt verwachten! Wanneer u een bestelling boven de € 50,- aan beddengoed plaatst, wordt het pakket ook nog gratis bij u thuisbezorgd!