veren hoofdkussen / veren kussen kopen
golf

Snelle bezorging van uw veren hoofdkussen/veren kussen kopen

De meeste van onze hoofdkussens zijn doorgaans gewoon bij ons op voorraad, dit betekent dat u, uw bestelde kussen, al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten als postpakket! Daarbij houden wij u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen. 

Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw beddengoed gratis bij u thuis! 

Persoonlijk advies bij het kiezen van uw veren hoofdkussen

Heeft u vragen, of advies nodig bij het kiezen van het juiste veren hoofdkussen? Of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om onze veren hoofdkussen te komen testen in onze toonzaal in Zutphen. Op deze manier kunt u de hoofdkussens van uw voorkeur uit testen en even proefliggen. Dit gaat bovendien altijd onder begeleiding van één van onze deskundige medewerkers, wat ook betekent dat deze u gelijk kan adviseren en meekijken welk kussen het meest geschikt voor u is. U bent van harte welkom!