header-blog-ontdek-de-voordelen-van-bestellen-bij-slaapkamerweb-

Ontdek de voordelen van bestellen bij Slaapkamerweb

Slaapkamerweb staat niet vooraan in de rij als het gaat om schreeuwerige kortingsaanbiedingen. Wij vinden het namelijk vanzelfsprekend om u ‘gewoon’ een scherpe prijs aan te bieden. Toch heeft bestellen bij Slaapkamerweb een heel aantal voordelen, die niet van tijdelijke aard zijn, maar waarvan u altijd gebruik maakt als u bij ons een aankoop doet.

Maak uw aankoop compleet met onze uitstekende service

Als servicegericht bedrijf met een hoge kwaliteitsstandaard vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent en blijft met uw aankoop. Wij denken graag met u mee en onze service stopt dan ook niet nadat u bij ons heeft besteld, eigenlijk begint het dan pas.. 

Het is voor ons belangrijk dat wanneer u iets bij ons heeft besteld en de levertijd voorbij is, u direct gebruik kunt maken van uw aankoop en u zich geen zorgen hoeft te maken over randzaken.


Voorbeelden hiervan zijn:

  1. Gratis* bezorg- en montageservice  
  2. Combinatiekorting op bedbodems en matrassen bij aankoop van een bed
  3. Veel opties om uw slaapkamermeubel zelf samen te stellen 
  4. Mogelijk tot het bezoeken van onze toonzaal


1. Bezorging en montage; geniet zorgeloos van uw aankoop

Wij beseffen ons maar al te goed dat wanneer u een grote aankoop bij ons doet, zoals bijvoorbeeld een kledingkast of een bed, dit anders is dan het kopen van een pakje boter. Daarom bezorgen én monteren wij bijna al onze slaapkamermeubels kosteloos bij u thuis! Hiermee ontnemen wij u een hoop gedoe.

Bovendien is het prettig dat de meubels op de juiste manier worden gemonteerd en zo optimaal mogelijk worden op- en afgesteld. In zoverre dat mogelijk is natuurlijk, bijvoorbeeld met een hoogteverschil in de vloer.

Zo weten wij zeker dat u er lange tijd plezier van zal beleven!

Na de montage nemen we de verpakkingsmaterialen weer netjes mee, zodat u direct gebruik kunt maken van uw aankoop en niet met het afval blijft zitten.

Vervolgens zorgen wij ervoor dat dit niet op een grote hoop belandt, maar zorgen we ervoor dat het overgrote deel netjes wordt gerecycled.  2. Bespaar met onze combinatiekorting op bedbodems en matrassen

Wij leveren onze bedden doorgaans zonder bedbodem(s) en matras(sen). Daarmee geven wij u de vrijheid om hierin uw eigen keuze te maken of uw eigen bedbodem(s) en-/ of matras(sen) in dit bed te leggen. Wanneer u nieuwe bedbodem(s) en/of matras(sen) bij het bed wil bestellen, waarderen wij dat en bedanken u hiervoor door hierop een combinatiekorting te geven.

Ontdek de ideale match met onze bedbodem- en matrasselectie

Wij willen het u ook graag makkelijk maken om een goede keuze te maken voor de combinatie van bedbodem(s) en matras(sen) bij het bed van uw voorkeur. Wij kunnen ons namelijk goed voorstellen dat u verdwaald in het grote aanbod aan matrassen en bedbodems. >> Lees hier waarop u kunt letten bij aanschaf van een nieuw matras!

Wanneer u bij het bed van uw voorkeur klikt op de groene knop ‘plaats in winkelwagen’, krijgt u een selectie van bedbodems en matrassen te zien die ook goed matchen bij het bed.

De prijzen van de opties aan bedbodems en matrassen staan daar bovendien duidelijk aangegeven, in de maatvoering die passen bij de maat waarin u het bed besteld. Bovendien ziet u hierbij ook de combinatiekorting op de bedbodem(s) en/ of matras(sen) doorberekend.

Koopt u één of meerdere bedbodems en-/of matrassen bij een bed uit assortiment, dan ontvangt u daarop (afhankelijk van het type bedbodem en matras) 5% tot maar liefst 20% korting.


Onze toppers:


3. Slaapkamerweb's unieke mogelijkheden voor uw slaapkamermeubels

Bij Slaapkamerweb zijn er veel mogelijkheden om bijvoorbeeld een kledingkast of bed, helemaal naar wens samen te stellen. Qua maatvoering heeft u bij ons veel opties, zodat het altijd past in de ruimte waar u het wil plaatsen. Ook voor de uitvoering bieden wij veel opties, zoals de keuze in kleur- en materiaal keuze, maar ook voor de indeling, zijn er veel mogelijkheden.

Op deze manier heeft u binnen ons assortiment altijd u een uniek meubel, die past bij uw smaak en overige wensen. Bij kledingkasten gaat dit verder dan alleen de buitenkant, ook voor de binnenkant kiest u zelf uw gewenste kastvakaccessoires

Wij zorgen er tijdens- en na het aankoopproces voor, dat u zo optimaal en lang mogelijk kunt genieten van uw aankoop!


4. Kom onze webshop ontdekken in onze toonzaal

Vindt u het lastig een keuze te maken in onze webshop en bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de kwaliteit of de kleuren in het echt? Dat kunnen wij ons goed voorstellen, daarom bieden wij u, in onze toonzaal te Zutphen de mogelijkheid om ons online aanbod 'in het echt' te komen bekijken en wellicht een definitieve keuze te maken. 

Een bezoek geeft altijd een goed beeld van ons aanbod en hetgeen u wil bestellen, wij hebben namelijk naast de producten en meubels ook volop voorbeelden en stalen tot onze beschikking, zodat u met eigen ogen kunt bekijken wat de mogelijkheden zijn. Overigens kunt u zo ook goed de kwaliteit beoordelen. 

Onze medewerkers helpen u graag, zij hebben veel kennis en adviseren u graag bij vragen of afwegingen. Bekijk hier onze openingstijden, u bent van harte welkom!

Let op: Aangezien er bij het overgrote deel van onze producten diverse opties zijn voor bijvoorbeeld de afmetingen en uitvoering, hebben wij niet de mogelijkheid om onze producten in alle verschillende uitvoeringen aan u te kunnen tonen. Houd er dan ook rekening mee dat, hetgeen dat u wil komen bekijken, niet precies zo in onze toonzaal zou kunnen vinden. Wel hebben wij veel voorbeelden van onze opties beschikbaar en u krijgt altijd een goed beeld van de kwaliteit! 

Tip: Neem gerust contact met ons op wanneer u wil weten welke producten en in welke uitvoering u in onze toonzaal kunt vinden, voor uw bezoek.


Wist u dat:

  • Wij u na onze montageservice niet achter laten met het verpakkingsmateriaal, maar nemen deze voor u mee en verwerken deze vervolgens zelf.
  • Wij bedbodems en matrassen GRATIS bezorgen bij besteding vanaf een bedrag van 200 euro?
  • Wij meer dan 35 jaar ruime ervaring hebben als slaapspecialist en kunnen u perfect adviseren!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Ook interessant:

Slaapkamerweb; van online bestellen tot de levering bij u thuis

CBW garantie, zeker van je aankoop?

Slaapkamerweb recycled 95% van het verpakkingsmateriaal


Bekijk onze contact pagina voor openingstijden van onze speciaalzaak in Zutphen en onze contact gegevens.