Overweegt u een boxspring te kopen? Lees hier over alle voordelen van een boxspring en u zult niet langer twijfelen!

Boxsprings zijn erg populair en steeds meer mensen kiezen er dan ook voor om er een aan te schaffen. Een boxspringbed heeft een robuuste en luxe uitstraling en is een echte eyecatcher in uw slaapkamer. Naast de uitstraling biedt de boxspring een hoge mate van comfort, deze twee eigenschappen maken de boxspring erg geliefd.

Welke voordelen biedt een boxspring?

Hoge instaphoogte
Een boxspringbed heeft een hogere instaphoogte dan reguliere bedden. Reguliere bedden hebben een instaphoogte van 42 cm terwijl de boxsprings van Slaapkamerweb een instaphoogte hebben van 62 cm en de elektrische boxsprings zijn zelfs 64 cm hoog. Veel mensen vinden deze hoogte prettig, omdat ze dan makkelijker in en uit het bed kunnen stappen. Ook geeft de extra hoogte de boxspring een robuuste look.

Samenstellen op basis van eigen wensen en smaak
De boxsprings van Slaapkamerweb zijn grotendeels zelf samen te stellen. U kunt zelf kiezen welke kleur u de boxspring wilt geven en ook het materiaal waarmee de boxspring bekleed wordt kunt u zelf kiezen. De kleur en de materiaalkeuze zijn erg bepalend voor de uitstraling van uw boxspringbed. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit 7 verschillende materialen en meer dan 85 kleuren. Gaat u voor een boxspring in lederlook die uw slaapkamer een stoere en moderne uitstraling zal geven, of gaat u juist voor een zachte stof die het landelijke en rustieke gevoel naar boven haalt?

Naast de kleur- en materiaalkeuze speelt ook het hoofdbord een belangrijk rol als het gaat om de uitstraling van uw boxspring, wij van Slaapkamerweb hebben vele verschillende boxsprings met verschillende hoofdborden, er zal dus altijd iets tussen zitten dat bij u past. Zelf kleur, materiaal en type hoofdbord kiezen klinkt iedeaal, maar dat is nog niet alles. Ook zijn er bij onze boxsprings verschillenden modellen poten waar u uit kunt kiezen om de boxspring geheel naar eigen smaak vorm te geven.

Maten van een boxspring

Boxsprings zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende breedte- en lengtematen. De boxsprings van Slaapkamerweb beginnen bij een breedtemaat van 120 cm en lopen op tot wel 200 cm breed. Als lengtemaat kunt u kiezen voor een standaard maat van 200 cm, maar voor de langere mensen onder ons is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een lengte van 210 cm of 220 cm. Een boxspring van 200 cm breed valt onder de categorie kingsizebed en is ideaal als u veel ruimte nodig heeft, of als uw kinderen regelmatig bij u in bed kruipen.

Topdekmatras

Om nog dat extra beetje comfort te hebben in uw boxspring adviseren wij om een topdekmatras,ook wel topper genoemd, aan te schaffen die aansluit op uw wensen. Een topper zorgt voor extra ondersteuning, aansluiting en overbrugt de gleuf tussen de twee matrassen van de boxspring. (Boxspringbedden bestaan namelijk meestal uit 2 boxen en 2 matrassen). Slaapkamerweb biedt boxsprings aan met een standaard koudschuim topper. Wilt u graag een ander soort topper? Ook dit kan. Naast de koudschuim topper hebben wij de traagschuim topperwatergel topperPulse latex topper en de Talalay latex topper beschikbaar. Voor elektrisch verstelbare boxsprings hebben wij dezelfde toppers, maar dan in de split variant. Klik hier voor ons assortiment toppers en split toppers! Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van deze verschillende soorten toppers.

Bent u nieuwsgierig geworden naar een boxspringbed, kijk dan eens op onze boxspring pagina. Hier vindt u zowel niet verstelbare, als elektrisch verstelbare boxsprings. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Zutphen om zelf te ervaren hoe het is om op een boxspring te liggen.

 

Bekijk een aantal voorbeelden uit ons assortiment boxsprings:

Bekijk onze contact pagina voor openingstijden van onze speciaalzaak in Zutphen en onze contact gegevens.  

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 671 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken