40-jaar-slaapkamerweb

40 jaar Slaapkamerweb

Al vier decennia lang zijn we toegewijd om u te voorzien van ultiem slaapcomfort en slaapkamermeubilair van hoge kwaliteit. Slaapkamerweb is een echt familiebedrijf en heeft de afgelopen 10 jaar veel ontwikkelingen doorgemaakt. Daarover vertellen wij u graag meer in deze blog, plus nog een klein stukje geschiedenis.


Een stukje geschiedenis; de derde generatie Demmers

De familie Demmers is al sinds het jaar 1963 de drijvende kracht achter de slaapkamerspeciaalzaak. Eerst met opa Demmers in Apeldoorn en 20 jaar later in 1983 opende het echtpaar Niek senior en Jennie Demmers voor het eerst de deuren van de slaapkamerspeciaalzaak aan de Laarstraat in de binnenstad van Zutphen. In 1998 sluit hun zoon Niek Demmers junior aan.


Als één van de eerste slaapkamerspeciaalzaken werd er al in september 2007 besloten om de producten en diensten ook online aan te bieden. Zo ontstond er een webshop onder de naam Slaapkamerweb. Via deze webshop kon de klant vanaf dat moment het gehele assortiment bekijken en meteen bestellen. De winkel als webshop krijgt een steeds prominentere plek binnen het bedrijf en wordt de eigenlijke winkel steeds meer de plek waar we onze producten tonen als toonzaal. Het klantcontact en de service die wij bieden als webshop wordt er bovendien niet minder op. Dit is bovendien nog altijd één van de belangrijkste pijler van ons bedrijf. Dat is terug te vinden in ons persoonlijke klantcontact, maar ook op andere manieren terug te vinden in onze webshop.

Binnen de webshop ontstaat al gauw de online kastentool; een handig en innovatief hulpmiddel waarmee klanten van achter hun computer de indeling van hun nieuwe kast handmatig kunnen aanpassen en zelf kiezen welke kastvakaccessoires zij wensen in hun kast. Daarmee heeft de klant zelf de mogelijkheid om de indeling van de kledingkast zelf samen te stellen i.p.v. een standaard indeling die voor u helemaal niet handig blijkt te zijn. Deze tool is ook nog steeds populair en hiervan maken onze klanten met veel plezier nog altijd gebruik van.

Met de offline showroom en een online webshop, biedt Demmers haar klanten het beste van twee werelden. Rond 2015 bezorgen en monteren een hecht en klein team met veel plezier slaapkamermeubels door heel Nederland. Waaronder ook Niek junior en senior samen! Naast de familie Demmers bestaat het team ook uit andere krachten die hard aan de groei van het bedrijf meewerken. Daar zijn Ronny Hoekstra en Carolien Ceelen, de vriendin van Niek junior, een goed voorbeeld van! Bovendien zijn zij beiden nog altijd werkzaam binnen het bedrijf en nemen ze ook een belangrijke plek in.

In 2017 wordt het bedrijf overgedragen aan de volgende generatie en wordt Niek junior de eigenaar. Waarna Jennie en Niek senior. met een welverdiend pensioen gaan. Rond deze periode, maakt het bedrijf weer een verhuizing en bleek een pand aan de Loskade te Zutphen met een groter magazijn en een toonzaal van 500 m2 de ideale plek te zijn om verder te gaan. Waar u ons overigens nog steeds kunt vinden! 


Ontwikkelingen van de afgelopen jaren

De afgelopen jaren zijn er bij Slaapkamerweb zowel zakelijk als privé veel dingen veranderd, daarnaast hebben we als bedrijf zijnde ook een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Hieronder lees je meer over de afgelopen jaren van Slaapkamerweb. 

Door de coronapandemie en alle drukte die dit met zich meebracht, besloten we onze montage en bezorging gedeeltelijk uit handen te geven aan een extern montagebedrijf. Om dit uit handen te geven (al was het dan gedeeltelijk) was voor ons een spannende stap. De klant is voor ons erg belangrijk en wij streven naar een hoge klanttevredenheid, daar is onze montageservice een belangrijk onderdeel van. Gelukkig vonden we een partij die onze hoge standaard begreep en waarmee we een goede match vormden. 

Door de bezorg- en montagewerkzaamheden gedeeltelijk uit te kunnen besteden, kregen we intern meer ruimte om alle drukte en zaken op kantoor bij te benen en ook te kunnen blijven innoveren. Een mooi voorbeeld hiervan is ons mooie en unieke aanbod, bijvoorbeeld van onze massief houten balkenbedden en onze kledingkasten met heel veel mogelijkheden aan opties voor maat- en uitvoering.

Daarnaast zijn veel van onze kledingkasten inmiddels voorzien van 3D afbeeldingen die alle opties zichtbaar maken. Op deze manier proberen we u een zo goed mogelijk beeld te geven van uw aankoop en de mogelijkheden van onze kasten. 

Tijdens de verbouwing werd het plafond plaatselijk verlaagd, waardoor we vanuit het kantoor zicht hadden op de toonzaal! 

Uiteraard was u tijdens de coronapandemie (wanneer dit was toegestaan vanuit de overheid) ook gewoon welkom in onze toonzaal, om met uw eigen ogen ons aanbod te komen bekijken en advies te ontvangen.

Ook werd er in- en boven de toonzaal flink verbouwd. Dit om de toonzaal en ons aanbod nog beter tot hun recht te laten komen. Boven de toonzaal kregen de kantoormedewerkers van de klantenservice, orderadministratie en marketing, mooie nieuwe en ruime werkplekken. Dat was ook wel nodig want ons personeel was in de afgelopen periode namelijk ook flink gegroeid.

Hoewel een groot deel van de Slaapkamerweb medewerkers niet allemaal meer tot de familie Demmers behoren, is er onderling zeker nog wel sprake van een familiesfeer en een aanpakkersmentaliteit. We weten elkaar perfect te vinden en te ondersteunen in werkzaamheden en vormen samen een hecht team

Ook op privé vlak is er veel gebeurd afgelopen jaren, zo hebben we in 2022 afscheid moeten nemen van Niek senior die onverwachts overleed. Gelukkig was er ook positief nieuws en zijn Niek en Carolien in datzelfde jaar getrouwd

Waar gaan we naartoe

De afgelopen jaren zijn er bij Slaapkamerweb zowel zakelijk als privé veel dingen veranderd en hebben we ook een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Voor de komende periode blijven we onze waarden koesteren en willen we behouden waar we goed in zijn: 

Doorgaan met het creëren en optimaliseren van het ideale bestelproces van ons aanbod slaapkamerinterieur, waarbij u als klant op een innovatieve manier uw interieur kunt samenstellen en daarnaast ervoor blijven zorgen dat u een positieve ervaring overhoudt in het gehele bestelproces.

Personalisatie is een belangrijk onderdeel voor de toekomst van Slaapkamerweb, waarbij er nog beter wordt ingespeeld op de klantrelatie in combinatie met een duurzame en ecologische uitstraling. Wij hopen u nog heel wat decennia van dienst te kunnen zijn!


Wist u dat:

  • Wij u na onze montageservice niet achter laten met het verpakkingsmateriaal, maar nemen deze voor u mee en verwerken deze vervolgens zelf.
  • Wij bedbodems en matrassen GRATIS bezorgen bij besteding vanaf een bedrag van 200 euro?
  • Wij goede onze producten selecteren op goede kwaliteit en leveren voor een scherpe prijs?

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Ook interessant:

Slaapkamerweb; van online bestellen tot de levering bij u thuis

Ontdek de voordelen van bestellen bij Slaapkamerweb

Slaapkamerweb recycled 95% van het verpakkingsmateriaal


Bekijk onze contact pagina voor openingstijden van onze speciaalzaak in Zutphen en onze contact gegevens.