wit beddengoed
golf
sort icon

Snelle bezorging van uw witte beddengoed

Het meeste van ons beddengoed is gewoon bij ons op voorraad, dit betekent dat u, uw bestelling, al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten als postpakket! Daarbij houden wij u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen. 

Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw beddengoed gratis bij u thuis! 

Dekbedden en kussens

De basis waar u uw witte beddengoed omheen doet zijn matrassen, dekbedden en kussens. In ons assortiment zitten dekbedden in vele afmetingen zoals éénpersoons dekbedden, dekbedden voor twijfelaar maten en tweepersoons afmetingen, Of u nu opzoek bent naar een wollen, katoenen, donzen of een wasbaar synthetisch dekbed, u vindt het bij ons! Uiteraard hebben wij ook 4-seizoenen dekbedden en zomerdekbedden in ons assortiment en treft u bij ons altijd de juiste warmteklasse.   

Veel mensen onderschatten de impact van een kussen op hun nachtrust een goed kussen wordt door iedereen anders ervaren en hangt samen met uw slaaphouding, uw lichaamsbouw en natuurlijk persoonlijke voorkeur. Sommige mensen willen een heerlijk koel kussen, terwijl anderen ondersteuning in de nek willen of een zacht of juist stevig kussen. Binnen onze online collectie zit er altijd een hoofdkussen voor u bij. Bij elk hoofdkussen in ons assortiment staan de kenmerken uitgebreid beschreven, zodat u precies weet wat u in huis haalt!

Persoonlijk advies voor uw witte beddengoed

Heeft u vragen, of advies nodig bij het kiezen van het juiste witte beddengoed? Of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op.