stevig kussen zijslaper
golf

*Snelle bezorging van uw stevige kussen voor zijslapers

De meeste van onze stevige hoofdkussens zijn doorgaans gewoon bij ons op voorraad, dit betekent dat u, uw bestelde kussen voor zijslapers, al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten als postpakket! Daarbij houden wij u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen. 

*Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw beddengoed gratis bij u thuis! 

Persoonlijk advies bij het kiezen van het sstevige kussen voor zijslapers

Heeft u vragen, of advies nodig bij het kiezen van een stevig kussen voor een zijslaper? Of heeft u een andere vraag over een hoofdkussen? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Bezoek onze toonzaal

Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om onze hoofdkussens ook die geschikt zijn voor zijslapers te komen testen in onze toonzaal in Zutphen. Op deze manier kunt u onze kussens uit testen en even proefliggen. Dit gaat bovendien altijd onder begeleiding van één van onze deskundige medewerkers, wat ook betekent dat deze u gelijk kan adviseren en meekijken welk kussen het meest geschikt voor u is. U bent van harte welkom!