hoofdborden Softside waterbedden
golf

Gratis bezorging en montage van uw hoofdbord voor op uw Softside waterbed

Bij Slaapkamerweb kunt u genieten van de gratis bezorg & montage service van onze waterbedden! Dat betekent dat wij uw nieuwe bed kosteloos bij u thuis bezorgen en monteren in heel Nederland (met een aantal uitzonderingen).

Onze vakkundige monteurs zorgen er tevens voor dat al het verpakkingsmateriaal weer netjes meegenomen wordt. Ze laten de slaapkamer netjes achter na de montage en daarnaast hoeft u zich dus geen zorgen te maken over hoe u het bed bij u thuis en gemonteerd in uw slaapkamer krijgt. Op deze manier weten wij ook zeker u er een lange tijd veel plezier van kunt gaan beleven! 

Onze hoofdborden voor de Softline waterbedden zijn erg onderhoudsvriendelijk. De stoffen varianten kunt u eenvoudig schoonmaken met een stofzuiger of bij vlekken met een vochtige doek. De lederlook variant kunt u met een vochtige doek schoonmaken. Door uw hoofdbord goed te onderhouden blijft uw hoofdbord langer mooi en zullen er zich minder bactereriën en stofjes verzamelen waardoor u schoner slaapt.

Onze hoofdborden zijn aanzienlijk groot van formaat, het is dan ook van belang om hier rekening mee te houden in verband met de ruimte in uw trappengat en in uw slaapkamer. Voor de montage moet er namelijk wel genoeg ruimte zijn om het hoofdbord in uw slaapkamer te kunnen plaatsen. Hoofdborden worden normaliter breder aangeleverd dan het waterbed zelf ( ± 10 cm breder per kant), dit wordt ook wel oversized genoemd. Een breed hoofdbord geeft uw bed een robustere en ruimtelijke uitstraling.

Bezoek de toonzaal

Wij snappen heel goed dat u het softside waterbed met het hoofdbord van uw keuze graag met eigen ogen wil bekijken en wellicht wil uitproberen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om onze waterbedden in onze toonzaal te Zutphen te komen bekijken en kunt u deze natuurlijk ook uitproberen! Houdt er rekening mee dat onze waterbedden en ieder type hoofdbord niet in elke uitvoering in onze toonzaal staat, wel hebben wij de mogelijkheden goed toonbaar voor u beschikbaar in de vorm van stalen en voorbeelden. Op deze manier gaat u altijd met een goed beeld van het bed naar huis!

Daarnaast zullen onze deskundige medewerkers u graag te woord staan en u adviseren waar nodig. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste samenstelling van uw ideale bed in huis haalt. U bent van harte welkom!