Hoofdborden Softside waterbedden

Hoofdborden zijn erg belangrijk als het gaat om de uitstraling van uw Softside waterbed. Het hoofbord geeft uw waterbed een luxe, stoere, moderne of juist een landelijke uitstraling. Onze hoofdborden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en designs. Zo hebben we hoofdborden in de stoffen velours of suedelook die uw waterbed een elegante en klassieke uitstraling geven, daarentegen hebben we bijvoorveeld ook hoofdborden in lederlook die uw bed een moderne en stoere uitstraling geven, Doordat u zelf de kleur, het materiaal en het design bepaalt kunt u uw waterbed samenstellen die perfect aansluit bij uw eigen wensen.

Onze hoofdborden voor de Softline waterbedden zijn erg onderhoudsvriendelijk. De stoffen varianten kunt u eenvoudig schoonmaken met een stofzuiger of bij vlekken met een vochtige doek. De lederlook variant kunt u met een vochtige doek schoonmaken. Door uw hoofdbord goed te onderhouden blijft uw hoofdbord langer mooi en zullen er zich minder bactereriën en stofjes verzamelen waardoor u schoner slaapt.

Onze hoofdborden zijn aanzienlijk groot van formaat, het is dan ook van belang om hier rekening mee te houden in verband met de ruimte in uw trappengat en in uw slaapkamer. Er moet wel genoeg ruimte zijn om het hoofdbord in uw slaapkamer te kunnen plaatsen. Hoofdborden worden normaliter breder aangeleverd dan het waterbed zelf ( ± 10 cm breder per kant), dit wordt ook wel oversized genoemd. Een breed hoofdbord geeft uw bed een robustere uitstraling.


Illustratie oversized hoofdbord bij het Luxury Softside waterbed

Functies van hoofdborden:

 Geven uw waterbed een unieke uitstraling
 Zorgen er voor dat uw kussen niet van het bed valt
 Zorgen er voor dat uw muur schoon en onbeschadigd blijft
 Comfortabel om tegen aan te leunen als u tv kijkt of een boek leest

 

Assortiment hoofdborden voor de Softside waterbedden:

     

     

          

 

Kom eens langs in onze toonzaal, u zult versteld staan over de ruime keuze uit kleuren, materialen en designs voor de hoofdborden.

Heeft u vragen over onze Softline hoofdborden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Productaanbod hoofdborden Softside waterbedden

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 682 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken