Tweepersoons uitrijdbaar bed

Uitrijdbare bedden zijn bedden die in gebruik extra gemak bieden. De leverancier die hier erg goed in is, is vroomshoop meubelen. Deze nederlandse fabrikant is een van de laatste nederlandse fabrikanten die prijs kwaliteit erg sterk is in uitrijdbare bedden. 

Uitrijdbare bedden in praktijk

Wanneer u uitrijdbare tweepersoons bedden zoekt heeft u hier vaak een eigen beeld bij. Het is zo dat u op de kamer wel voldoende ruimte dient te hebben voor een uitrijdbaar bed. Dit betekend dat u minimaal 50cm rondom het bed nodig heeft om het bed uit te kunnen rijden. Verder is het zo dat op laminaat wielen met zacht loopvlak worden geadviseerd zodat de bedden niet vanzelf gaan rijden/glijden. Als laatste is op hoogpolig tapijt een uitrijdbaarbed minder praktisch. 

  • U kunt makkelijker onder uw bed komen aangezien deze op wielen staat.
  • U kunt uw tweepersoons bed makkelijker opmaken.
  • Er is vaak een mogelijkheid om van een tweepersoons bed een eenpersoons bed te maken.

Tweepersoonsbed uitrijdbaar bed

icon uspGratis bezorging en montage*
icon uspToonzaal 500m2
icon uspKlanttevredenheid

Productaanbod 2-persoons uitrijdbaarbed

Ervaringen van onze klanten

Top bedrijf Zeker een aanrader.
Goede en duidelijke informatie op de website. Ik werd twee dagen van te voren gebeld omdat zij de datum van levering door wilde te geven en of dit uitkomt. Mijn lattenbodem werd Prima op afgesproken tijd geleverd. De chauffeur moest ook nog met een grote vrachtwagen op een smalle boeren landweg met auto’s voor en achter die er door wilde. petje af!!!!
Super vriendelijke medewerkers en goede service!

Janine uit Vreeland

De afspraak stond voor 09.30 uur en om 09.35 uur stonden de monteurs voor de deur! Na een uur en een kwartier was de kast helemaal klaar. Wat een geweldige service! Van mij een dikke 10!! Bedankt Sander en Rosdi (ik hoop dat ik de naam goed heb gespeld) . Heel erg bedankt!

Uzi Wandt uit Enschede

Ik had heel snel een zorgbed nodig. Na contact te hebben gehad of het mogelijk was het bed sneller dan gestelde levertijd te kunnen bezorgen, is er alles aan gedaan om het bed sneller geleverd te krijgen. Super!! Levering en montage van het bed helemaal volgens afspraak verlopen. Ben zéér tevreden over alles: het contact, de levering, montage, prijs/kwaliteit! Slaapkamerweb is een absolute aanrader!!!

Yvon uit Den Bosch
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 676 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken