Weinig ruimte? Een twijfelaarbed biedt uitkomst!

Een twijfelaarbed is een ideale oplossing voor wanneer u graag een ruim bed wilt, maar niet de ruimte heeft voor een tweepersoonsbed. Deze bedden zijn ideaal in kleinere kamers of bijvoorbeeld in studentenhuizen. Kortom, het betreft vaak een niet al te grote ruimte waar u een bed wilt waar ook met zijn tweeën fijn in geslapen kan worden.

Een twijfelaarbed wordt dan ook vaak in studentenkamers en tienerkamers geplaatst. Echter is het niet zo dat een twijfelaarmaat enkel geschikt is voor deze leeftijdscategorie, integendeel! Dit type bed is ook ideaal voor iemand die jarenlang op een tweepersoonsbed heeft geslapen maar terug wil naar een kleiner bed. Een twijfelaarbed is kan in dit soort gevallen gezien worden als de gulden middenweg. De maten liggen dan ook tussen de 100cm breed en de 135cm breed. Waar ook rekening mee gehouden moet worden is de comfort hoogte van het bed, deze is voor iedere persoon anders.

Welke afmetingen zijn het meest geschikt?

Uit de expertise en ervaringen van het personeel van Slaapkamerweb is gebleken dat de beste ondergrond voor een twijfelaarbed bestaat uit twee bedbodems van bijvoorbeeld 60×200 cm als het gaat om een twijfelaarmaat van 120×200 cm. Deze kunnen meer gewicht dragen en bieden meer slaapcomfort. Ook is het zo dat bedbodems van 120cm breed vaak niet door een regulier trapgat passen. Slaapkamerweb heeft een zeer breed assortiment aan lattenbodems die op aanvraag in elke gewenste maat geleverd kunnen worden! Dit is een uniek punt aan de diensten en producten van deze leverancier. Natuurlijk staan de standaard matrassen voor twijfelaarbedden online, die kunt u dus direct bekijken. Echter, afhankelijk van de ruimte die u heeft is het wellicht interessant om een matras adviesformulier van Slaapkamerweb in te vullen. U krijgt dan binnen 24 uur reactie met een persoonlijk geschreven matras advies. Dit biedt uitkomst voor wanneer u niet zeker bent welke afmetingen of maat het beste aangeschaft kan worden. Dit is een unieke service waar u dankbaar gebruik van mag maken!

Welke maat dekbedovertrek kan ik het beste gebruiken voor een twijfelaar?

Hierin speelt leeftijd een redelijke rol. Het is zo dat er weinig dekbedovertrekken met leuke prints voor kinderen te vinden zijn in een tweepersoonsmaat van 200x200cm. Daarom is het misschien passender om een eenpersoonsdekbed te gebruik voor de jongere slapers. Gaat het om een volwassene, dan is een tweepersoonsdekbed de beste uitkomst. Het dekbed hangt dan aan beide kanten ongeveer 30 cm over het bed heen. Het ideale aan een twijfelaarbed met een tweepersoonsdekbed is, dat wanneer u zowel alleen als met zijn tweeën slaapt,u beide heerlijk veel deken heeft.

Heeft u interesse in een twijfelaarbed? Kijk dan snel in onze webwinkel!

Bekijk hieronder een kleine greep uit onze collectie.

    Heeft u vragen over onze twijfelaars, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

    Bekijk onze contact pagina voor openingstijden van onze speciaalzaak in Zutphen en onze contact gegevens.    

    Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 671 klanten.

    CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken