Is jouw kledingkast winterklaar?

Iedereen kent het; het is buiten steeds kouder en alle zomerkleding trek je niet meer aan. Daarom is nu, midden oktober het ideale moment om jouw kledingkast klaar te maken voor het najaar. Maar waar begin je en hoe kan jij je kledingkast zo indelen dat alles netjes blijft? Hoe kan je jouw hele wintergarderobe netjes opbergen? In dit blog geven wij meerdere opties die jouw kledingkast netjes en overzichtelijk te maken. Jouw kledingkast is in no-time klaar voor de winter.

Ladeblok

Een van de meest handige manieren om artikelen als ondergoed en sokken netjes en overzichtelijk uit het zicht te houden, is door het gebruiken van een ladeblok. Handig en snel verschillende artikelen wegwerken? Door het gebruik van een ladeblok oogt iedere kledingkast meteen netjes.

Een ladeblok is niet alleen geschikt voor sokken en ondergoed, ook voor onder andere overhemden en t shirts zijn ladeblokken een goede keuze. Wil je dat jouw kledingkast overzichtelijk is? Dan is een ladeblok een zeer geschikte optie.

Kastvakverdeler

kast7

Door gebruik te maken van een kastvakverdeler is je kledingkast overzichtelijk en makkelijk in te delen, ook voor kleding waarvan je graag wilt dat het hangt. Met een kastvakverdeler is de kast makkelijk te splitsen in een hang- en leggedeelte. Aan de ene kant van de verdeler is een roede, aan de andere zijde een aantal legplanken.

Heb je veel colberts, rokken, truien of jurken die mooier blijven wanneer ze hangen? Dan is een kastvakverdeler een ideale oplossing. Zo blijft de kleding netjes en ordelijk verdeeld en blijven alle colberts en rokken mooi.

Goede verlichting

Een slecht belichte kledingkast is een veelvoorkomend probleem. Als je vroeg in de ochtend je kleding moet pakken, is alle kleding vaak niet goed te zien doordat de binnenkant van de kledingkast slecht belicht is. Het aanschaffen van kastverlichting is daarom geen overbodige luxe, je kunt alle kleding namelijk veel beter zien.

Doordat alle kledingstukken in de kast beter zichtbaar zijn, wordt het maken van een keuze makkelijker. Verlichting voor in een kledingkast is verkrijgbaar in veel verschillende maten, soorten en stijlen. Zo kun je altijd de juiste stijl en het goede formaat voor jouw kledingkast vinden.

Schoenenrek

Staan jouw schoenen altijd in de weg? Dan is het verwerken van een schoenenrek in de kledingkast een effectieve en mooie manier om jouw schoenen netjes op te ruimen. Op deze manier heb je al je kleding en schoeisel netjes en geordend bij elkaar. Er zijn allerlei afmetingen voor deze schoenenrekken verkrijgbaar. Voor elke kledingkast is dus altijd de juiste maat verkrijgbaar. Een schoenenrek kan heel eenvoudig verwerkt worden in elke kledingkast.

Kijk Hier voor onze kasten Collectie.

Bekijk hieronder een kleine greep uit onze Collectie:

Bekijk onze contact pagina voor openingstijden van onze speciaalzaak in Zutphen en onze contact gegevens.    

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 671 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken