silvana hoofdkussen
golf

Snelle bezorging van uw Silvana hoofdkussen

De meeste van onze Silvana kussens zijn doorgaans gewoon bij ons op voorraad, dit betekent dat u, uw bestelde kussen, al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten als postpakket! Daarbij houden wij u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen. 

Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw beddengoed gratis bij u thuis! 

Verschillende afmetingen van onze Silvana hoofdkussens

Een ‘normale’ afmeting voor hoofdkussens in is Nederland 60x70 cm in deze afmetingen zijn ook de kussenslopen van dekbedovertrekken uitgevoerd, zodat deze goed bij elkaar passen. Een handige afmeting dus! Wanneer u wat langer bent en u eigenlijk ‘wat meer’ matras zou wensen kan de afmeting 50x70 cm ook handig zijn, uw hoofd neemt meestal niet de gehele hoogte van 60 cm in beslag. Vaak past deze maat kussen ook nog in kussenslopen van 60x70 cm. Vooral de dikkere Silvana kussens van 50x70 cm passen eigenlijk beter in een sloop van 60x70, dan de kussens van 60x70 cm zelf (deze moeten er een beetje ingepropt worden.  

Persoonlijk advies bij het kiezen van het Silvana Kussen?

Heeft u vragen, of advies nodig bij het kiezen van het juiste Silvana kussen voor u, aangezien er 6 varianten zijn? Of heeft u een andere vraag over een goed kussen? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Bezoek onze toonzaal

Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om al onze Silvana kussens te komen testen in onze toonzaal in Zutphen. Op deze manier kunt u onze kussens uitproberen en even proefliggen. Dit gaat bovendien altijd onder begeleiding van één van onze deskundige medewerkers, wat ook betekent dat deze u gelijk kan adviseren en meekijken welk kussen het meest geschikt voor u is. U bent van harte welkom!