Spiraalbodem 90x200
golf

Gratis bezorging van uw Spiraalbodem 90x200

Spiraalbodems met een waarde vanaf € 200,- worden gratis bij u thuisbezorgd (in heel Nederland, met een aantal uitzonderingen). Bij bestelling onder de € 200,- zijn de bezorgkosten € 69,-. Uw spiraal bedbodem 90x200 cm brengen we bij u aan huis en leggen we desgewenst voor u in uw bedframe. Als u graag advies ontvangt, of benieuwd bent naar de voorraadstatus en/of levertijd van onze spiraalbodems van 90x200 cm? Neem dan gerust contact met ons op. 

Persoonlijk advies voor uw Spiraalbodem 90x200

Heeft u vragen, of advies nodig bij het kiezen van de juiste spiraalbodem van 90x200 cm? Wellicht wil u weten of de spiraalbodem is uw bedframe past, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op.

Combinatiekorting 

Als u naast de lattenbodem(s) ook een bed en/of matras bij ons besteld, dan komen wij u tegemoet met een aantrekkelijke combinatiekorting! Als u de producten toevoegt aan het winkelmandje, ziet u vanzelf wat dit met de totaalprijs doet!