1 persoonsbed

Bij Slaapkamerweb heeft u volop keuze uit talrijke soorten 1 persoonsbedden. In onze webshop vindt u onder andere houten bedden, metalen bedden, loombedden en meer in diverse kleuren en stijlen. Voor elke slaapkamer vindt u bij ons het juiste bed!

Ruime keuze!

Slaapkamerweb onderscheidt zich van andere webshops met onze omvangrijke keuze in lengte- en breedtematen. Ook voor een smal, breed, lang of kort 1 persoonsbed met een matras of lattenbodem in een overeenkomstige maat kunt u bij ons heel goed slagen.

1-persoonsbed

Productaanbod 1 persoonsbed

Uw 1 persoonsbed gratis thuisbezorgd

Voor bestellingen vanaf € 400,- geldt dat Slaapkamerweb deze gratis thuisbezorgt en daarbij gelijk ook de montage verzorgt. Dit geldt voor het totaalbedrag van uw order, dus ook wanneer uw 1 persoonsbed goedkoper is dan € 400,- maar u bij uw nieuwe bed ook een matras of bedbodem bestelt, is de bezorging volledig gratis. We nemen na ontvangst van uw bestelling contact met u op om de levering van uw bed samen in te plannen.

1 persoonsbedden in elke denkbare maat

Bij Slaapkamerweb kunt u terecht voor 1 persoonsbedden in iedere maat. Natuurlijk leveren wij bedden in de standaardmaat 90x200 centimeter, maar ook kunt u bij ons goed slagen voor een breed 1 persoonsbed van 100x200 centimeter of een twijfelaar (120 centimeter breed). Uniek is onze collectie lengtematen.

Bekijk een aantal reacties van onze klanten:

Gisteren zijn ze langs geweest om de kast te bezorgen en te monteren.
Netjes in elkaar gezet en alles keurig opgeruimd.
Hele vriendelijke en correcte heren.
Ik ben zeer tevreden en zal dit bedrijf zeker aanbevelen.

Ina de Kreij uit Alblasserdam

Eerste bestelling bij Slaapkamerweb. Vouwmatrassen zijn ook wel bij andere winkels te koop, maar dat zijn smalle, dunne dingen. 60 of 70 cm breed, 5 of 6 cm dik. Gelukkig vonden we bij Slaapkamerweb eentje van 80 cm breed en 9,5 cm dik. Iets duurder dan de smallere die je elders koopt, maar heel goede kwaliteit en afwerking en hij ligt uitstekend! Echt een aanrader voor wie zo'n logeermatras zoekt. Hij werd binnen 24 uur geleverd. Prettige communicatie en bestelproces. Als wij weer iets van een beddenwinkel nodig hebben, is Slaapkamerweb onze eersre keuze!

Bronkhorst uit Leeuwarden

Het 2 persoonsbed voor mijn zoon is gisteren afgeleverd. Is supersnel en netjes opgeleverd door de monteurs. Blij mee!!

W. de Lang uit Schoonhoven
» Lees alle reviews

Veel gestelde vragen?

Het ideale bed is ongeveer 20 centimeter langer dan uzelf. Bij Slaapkamerweb vindt u extra lange bedden van 210 en 220 centimeter. Deze zijn dus heel geschikt voor mensen van circa 1,90m of langer. Bent u op zoek naar een bed met een specifieke lengtemaat, bekijk dan eens één van de volgende pagina's. Natuurlijk levert Slaapkamerweb behalve bedden ook matrassen en lattenbodems in een overeenkomende maat.

Jazeker, binnen onze webshop heeft u de mogelijkheid om uw 1-persoonsbed samen te stellen met matras en bedbodem naar keuze.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 676 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken