1 persoonsbed

Bij Slaapkamerweb heeft u volop keuze uit talrijke soorten 1 persoonsbedden. In onze webshop vindt u onder andere houten bedden, metalen bedden, loombedden en meer in diverse kleuren en stijlen. Voor elke slaapkamer vindt u bij ons het juiste bed! Slaapkamerweb onderscheidt zich van andere webshops met onze omvangrijke keuze in lengte- en breedtematen. Ook voor een smal, breed, lang of kort 1 persoonsbed met een matras of lattenbodem in een overeenkomstige maat kunt u bij ons heel goed slagen.

Uw 1 persoonsbed gratis thuisbezorgd

Voor bestellingen vanaf € 400,- geldt dat Slaapkamerweb deze gratis thuisbezorgt en daarbij gelijk ook de montage verzorgt. Dit geldt voor het totaalbedrag van uw order, dus ook wanneer uw 1 persoonsbed goedkoper is dan € 400,- maar u bij uw nieuwe bed ook een matras of bedbodem bestelt, is de bezorging volledig gratis. We nemen na ontvangst van uw bestelling contact met u op om de levering van uw bed samen in te plannen.

 

Productaanbod 1 persoonsbed

1 persoonsbedden in elke denkbare maat

Bij Slaapkamerweb kunt u terecht voor 1 persoonsbedden in iedere maat. Natuurlijk leveren wij bedden in de standaardmaat 90x200 centimeter, maar ook kunt u bij ons goed slagen voor een breed 1 persoonsbed van 100x200 centimeter of een twijfelaar (120 centimeter breed). Uniek is onze collectie lengtematen.

Welke bedlengte is goed?

Het ideale bed is ongeveer 20 centimeter langer dan uzelf. Bij Slaapkamerweb vindt u extra lange bedden van 210 en 220 centimeter. Deze zijn dus heel geschikt voor mensen van circa 1,90m of langer. Bent u op zoek naar een bed met een specifieke lengtemaat, bekijk dan eens één van de volgende pagina's. Natuurlijk levert Slaapkamerweb behalve bedden ook matrassen en lattenbodems in een overeenkomende maat. 

webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken