1 persoons bed
golf

Productaanbod 1 persoons bed

sort icon

Vind uw ideale 1 persoons bed

Neem de tijd en besteed veel aandacht aan het uitzoeken van een bed dat voldoet aan al uw eisen en wensen. Een goede bedbodem en matras maken uw nieuwe 1 persoons bed helemaal af! De juiste slaaphouding en/of een te hard of juist te zacht bed kunnen een bron zijn van lichamelijke klachten, die op hun beurt weer vermoeidheid en irritatie.

Het juiste bed is dus heel belangrijk. Met een goede nachtrust bent u overdag fitter. Bent u benieuwd welk bed, welke matrasdrager of welk matras voor u het juiste is? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk en vrijblijvend advies. We denken graag met u mee over uw nieuwe bed. 

In onze webshop vindt u bedden in diverse lengte- en breedtematen. Een breed bed kan comfortabel zijn als u groter of breder bent dan gemiddeld. U kunt zich dan comfortabel omdraaien tijdens de nacht en zult merken dat u daardoor beter doorslaapt. Zorg er ook voor dat uw bed de juiste lengte heeft: circa 20 centimeter langer dan uzelf is ideaal. Een extra lang bed van 210 of 220 centimeter raden wij aan vanaf een lichaamslengte van circa 1,90 meter.

1 persoons bedden in de juiste maat

Slaapkamerweb staat bekend om de ruime keuze in diverse bedmaten. Zo leveren wij niet alleen 1 persoons bedden in de standaardmaat 90x200, maar kunt u bij ons terecht voor diverse breedte- en lengtematen. Kies voor een wat breder bed wanneer u daar de ruimte voor heeft en/of wanneer u wat breder gebouwd bent. Een bed van 100 of 120 centimeter breed kan uw nachtrust aanzienlijk verbeteren. Ook voor extra lange bedden kunt u bij ons terecht: de meeste 1 persoons bedden zijn ook leverbaar in de lengtematen 210 of 220 centimeter. Sommige bedden zijn tot slot leverbaar in de kortere lengtemaat 190 centimeter. Het juiste bed is circa 20 centimeter langer dan de lichaamslengte. Een kort bed is dus geschikt voor mensen tot circa 1,70. Bekijk ook ons assortiment 1persoons bedden op bedmaat:

Een goed matras in uw nieuwe bed

Niet alleen het eenpersoonsbed zelf is belangrijk voor een goede nachtrust. Ook de lattenbodem en het matras dragen zijn van belang voor een goede slaaphouding en uw lichamelijke gesteldheid. Behalve 1 persoons bedden in diverse maten kunt u ook bij ons terecht voor matrassen. Zo kunt u onder andere kiezen uit polyether matrassen, pocketveer matrassen, latex matrassen en koudschuim matrassen. Elke matras heeft weer andere eigenschappen. Zo vindt u altijd een matras die goed bij u past. Bent u benieuwd naar het ruime aanbod matrassen en de prijzen van Slaapkamerweb? Bekijk de matrassen dan online in deze webwinkel. Wilt u proefliggen op één van onze matrassen? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Zutphen. Ook kunt u altijd bij ons terecht voor een gratis matrasadvies.

Slaapkamerweb is specialist op het gebied van bedden. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor bedden in alle denkbare maten van 90x190 tot en met 200x220 centimeter, ook voor aanverwante artikelen zoals bedbodemsmatrassenkussensdekbedden en beddengoed kunt u in onze webshop goed slagen. 

Reacties van klanten