Nieuw ruimtebesparend logeerbed: de Boxtwin

Slaapkamerweb introduceert een nieuwkomer onder de logeerbedden en boxspring bedden: de Boxtwin. Dit logeerbed bestaat een boxspring onderschuifcombinatie. Standaard neemt het bed even veel plek in als een gewoon eenpersoonsbed. Heeft u 2 bedden nodig, dan vouwt u de boxtwin uit tot twee bedden. De boxtwin biedt u hiermee flexibiliteit zonder in te leveren op slaapcomfort!

duobed-uitschuif-boxtwin

Voor wie is de Boxtwin handig?

De Boxtwin is speciaal ontwikkeld voor situaties waarin een flexibele indeling van de slaapkamer een vereiste is.  U komt de boxtwin daarom regelmatig tegen in hotels, bij bed & breakfasts, op studentenkamers en als ruimtebesparend logeerbed bij mensen thuis. Gunt u uw gasten een goede nachtrust én geeft u ze graag het luxe hotelgevoel,  kies dan voor de Boxtwin.

De eigenschappen van de Boxtwin

 Onderschuifcombinatie, leverbaar met en zonder matrassen
 Ruimtebesparende boxspring
 Mogelijk in 10 verschillende kleuren
 Mogelijk in verschillende lengte- en breedtematen
 Verschillende matrasmogelijkheden van 20cm dik
 Lighoogte met bijpassende matrassen 55cm hoog

Wat kost de Boxtwin?

De Boxtwin is voordeliger dan een vergelijkbaar boxspringbed. Bovendien heeft een boxtwin een vele malen betere ventilatie, omdat de bodem volledig ademend is. De hoezen van uw boxtwin zijn wasbaar en daardoor eenvoudig schoon te houden. Bereken hier wat de aanschaf van een boxtwin u gaat kosten >

De Boxtwin bij u thuis

De boxtwin is een onderschuif combinatie van 2 stevige metalen frames. Het bovenbed is zo gemaakt dat het onderbed er met gemak onder past. Het onderbed is een doordacht systeem op wieltjes, dat u vanuit de lage stand gemakkelijk onder het bovenste bed uitrijdt. Staat het onderbed naast het bovenbed? Dan kunt u vervolgens met een simpele handeling het onderbed activeren; de gasdrukveren laten het bed op de hoogte van het bovenbed komen.

Boxtwin bed kopen of meer weten over de boxtwin?

U kunt de boxtwin online bij ons bekijken en bestellen. Maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze slaapkamer speciaalzaak in Zutphen. Bent u zich nog aan het oriënteren op de aanschaf van een ruimtebesparend bed? Bekijk dan onze ruime collectie logeerbedden, vouwbedden, slaapbanken en onderschuifbedden in onze online webshop.

2 reacties op “Nieuw ruimtebesparend logeerbed: de Boxtwin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *