Ruimtebesparende onderschuifbedden van Avek

Krijg je regelmatig logees en wil je hen een fijn, comfortabel logeerbed bieden die niet te veel ruimte in beslag neemt? Ben je het zat om je logees op de grond te laten slapen op een luchtbed of oud matras? De onderschuifbedden van Avek bieden uitkomst! Deze ruimtebesparende bedden geven de mogelijkheid tot 1 of 2 slaapplekken en nemen geen onnodige ruimte in beslag.

 

Een Avek onderschuifcombinatie, wat is het nou precies?

De metalen onderschuifcombinaties van Avek bestaan uit een bovenbed en een onderschuifbed. Het onderschuifbed kan opgeborgen worden onder het bovenbed, waardoor deze geen onnodige ruimte in beslag neemt. Het onderschuifbed kan eenvoudig onder het bovenbed vandaan gerold worden en uitgeklapt worden om zo een tweede slaapplek te creëren. Beide bedden zijn uitgeklapt even hoog en bieden veel slaapcomfort. De onderschuifcombinaties zijn een echte uitkomst wanneer je niet veel ruimte hebt, maar je toch 1 of 2 royale slaapplekken wilt creëren voor je logees.


                                    

 Voordelen onderschuifbedden van Avek:

  • Flexibel te gebruiken als 1 of 2 royale slaapplekken
  •  Ruimtebesparend
  •  Eenvoudig op te bergen

Spiraal bodems van oudsher de sterkste bedbodem

De spiraalbodem is van oorsprong één van de sterkste bedbodems die er zijn. Een spiraalbodem zorgt voor een uitstekende ondersteuning van het matras. Echter worden er steeds meer matrassen gemaakt die minder geschikt zijn voor een spiraalbodem. Er worden veel zachte matrassen aangeboden die een over comfort creëren. Dit kun je ervaren als een kuiling. De matrassen die wij verkopen in combinatie met de onderschuifbedden zijn uitsluitend goed passende matrassen. Meer informatie over spiraalbodems vindt je in de categorie spiraalbodems

Bijpassend matras voor het onderschuifbed

Slaapkamerweb biedt het Duet en het Twin onderschuifbed aan met het Avek Original matras. Dit koudschuimmatras is 18 cm dik en past hierdoor perfect op zowel het boven- als het onderschuifbed. Bij de Twin onderschuifcombinatie kan het onderschuifbed zelfs met beddengoed opgeborgen worden! Dit hoogwaardige matras ventileert erg goed en is voorzien van een 5 zone verdeling, waardoor dit matras je lichaam optimaal ondersteunt.

Over Avek

Het Nederlands Avek is een toonaangevend beddenmerk dat sinds 1927 gevestigd is in het Friese Surhuisterveen. Het motto van dit welbekende bedrijf is ‘’Arbeid, vlijt en Kwaliteit’’ en dat zie je terug in hun producten. De bedden worden gemaakt door mensen die hun vak verstaan en zijn van hoge, zeer stevige kwaliteit. Avek bedden worden onder andere gebruikt in het leger en zijn niet alleen erg comfortabel, maar ook volledig hufterproof. Deze bedden kunnen tegen een stootje!

Avek vouwbedden als alternatief

Verwacht je maar 1 logé, of neemt een onderschuifbed toch teveel ruimte in beslag? Wellicht is een Avek vouwbed dan iets voor jou! De opvouwbare bedden van Avek zijn voorzien van een automatisch uitklapsysteem waardoor deze eenvoudig te plaatsen zijn. Zowel het Wing vouwbed als het Click vouwbed zijn voorzien van een dwarsgespannen spiraalbodem en worden geleverd met matras.


                             


Meer informatie?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Avek onderschuifbedden of wil je nog meer weten over een opklapbaar logeerbed? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder en voorzien je van een passend advies.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 671 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken