Maximaal slaapcomfort tijdens warme nachten met een zomer dekbed

Zomers kan het soms erg warm worden in een slaapkamer. Een gewoon dekbed is dan voor veel mensen te warm, maar ze hebben wel graag iets van een dunne deken of dekbed om onder te slapen. Een zomer dekbed is voor zulke situaties ideaal. Een zomer dekbed heeft een dunne, luchtige structuur en is speciaal geschikt voor in de zomer. Zo’n dekbed is dunner dan het dunne gedeelte van een 4-seizoenen dekbed. Het zorgt voor extra verkoeling bij warme temperaturen in de slaapkamer.

Bekijk onze zomer dekbedden

Slaapkamerweb heeft twee soorten zomer dekbedden in haar assortiment: een zijden dekbed en een katoenen dekbed. Beide soorten zomer dekbedden bieden uitstekende ventilerende eigenschappen. Ze voelen luchtig aan, waardoor u hiermee verzekerd bent van optimaal slaapcomfort tijdens hete nachten in de zomer. Bekijk hieronder ons aanbod en vindt het zomer dekbed waarnaar u op zoek bent.

Productaanbod zomer dekbed

Het hele jaar door heerlijk slapen met een 4-seizoenen dekbed

Wilt u ook het hele jaar door genieten van heerlijk slaapcomfort? Dan is een 4-seizoenen dekbed precies de juiste keus voor u. Zoals de naam al zegt, kan een 4-seizoenen dekbed in alle vier seizoenen worden gebruikt. Het dekbed bestaat uit verschillende lagen, die u eenvoudig van elkaar af kunt ritsen. Tijdens koude periodes kunt u meerdere lagen met elkaar combineren, terwijl u in warmere jaargetijden ervoor kunt kiezen slechts één laag van het dekbed te gebruiken. U heeft zo altijd het passende dekbed voor ieder seizoen. Bij Slaapkamerweb vindt u van ieder type dekbed een 4-seizoenen variant. Zo hebben wij een 4-seizoenen wollen dekbed en een donzen 4-seizoenen dekbed. Kijk in onze dekbedden afdeling voor het complete aanbod 4-seizoenen dekbedden.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken