Vouwbed

Krijgt u wel eens logés bij u thuis te overnachten? Dan is een vouwbed waarschijnlijk een onmisbaar meubelstuk voor u. Een vouwbed is een ideaal meubelstuk voor iedereen die zijn gasten een volwaardig bed wil kunnen aanbieden zonder dat het bed teveel ruimte in beslag neemt. Een vouwbed is eenvoudig op te zetten, want u kunt het in een handomdraai uit elkaar klappen. Het opbergen van een vouwbed is al even eenvoudig. U kunt een opgeklapt vouwbed bijvoorbeeld kwijt in een kast of achter een deur: zo bent u ervan verzekerd dat het bed u niet in de weg staat!

Gemak én comfort met een vouwbed

Misschien denkt u dat u met een vouwbed inlevert op comfort ten opzichte van een gewoon bed. Maar met de vouwbedden van Slaapkamerweb is niets minder waar! Wij bieden u hoogwaardige opklapbedden met stevige matrassen, waar uw gasten heerlijk op zullen slapen. Onze vouwbedden zijn gemakkelijk in het gebruik en staan garant voor een lange levensduur. Daarnaast ziet een vouwbed van Slaapkamerweb er, zowel ingeklapt als uitgeklapt, stijlvol uit. Bij Slaapkamerweb bent u verzekerd van scherpe prijzen op alle vouwbedden. 

Gratis levering van uw vouwbed

Bestelt u voor tenminste € 400 in onze webshop dan is de bezorging van uw vouwbed helemaal gratis. Woont u in de regio (30 kilometer rondom Zutphen)? Dan is bezorgen zelfs al gratis vanaf €100. Wij plaatsen uw nieuwe vouwbed op de door u gewenste plek, verzorgen indien nodig de montage en nemen de verpakkingsmaterialen weer mee terug.

 

Productaanbod vouwbed

Liever een onderschuifbed of slaapbank?

Heeft u een kleine (logeer)kamer en bent u opzoek naar een comfortabel bed dat niet te veel ruimte inneemt? Kijk dan ook eens naar onze andere logeerbedden zoals slaapbanken en onderschuifbedden.

 

Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die u voorgingen? Lees dan onze referenties, zoals onder andere:
 

Wij zijn verhuisd naar een appartement en hadden een vouwbed nodig. Ben op de website van Slaapkaamerweb terecht gekomen en dat was niet verkeerd. De klantvriendelijkheid was heel fijn en de informatie was voortreffelijk. Wij hebben dus voor de eerste keer hele goede ervaring met Slaapkamerweb en zullen dat zeker uitdragen! Anny Korswagen

 

Anny Korswagen uit Meerssen  

 

» Lees alle referenties

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 643 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken