Bedbodem voor twijfelaar of 2-persoons bed

Bent u op zoek naar een nieuwe bedbodem voor een twijfelaar of een bedbodem voor een 2-persoons bed? Dan zit u goed bij Slaapkamerweb. Wij bieden zowel vlakke bedbodems als verstelbare bedbodems voor twijfelaars en 2-persoons bedden. U heeft keuze uit een spiraalbodem of lattenbodem. Bedbodem voor twijfelaar of 2-persoons bed, altijd scherp geprijsd.

Ook extra lange bedbodems

U vindt bij Slaapkamerweb bedbodems in diverse maten. Ook voor extra lange bedbodems kunt u bij ons terecht. Niet alleen voor 2-persoonsbedden, ook voor twijfelaarbedden hebben wij extra lange bedbodems. Zo is de Lattenbodem Plus Vlak in de lengtematen 200, 210 en 220 cm beschikbaar. Bekijk direct het assortiment tweepersoons en twijfelaar bedbodems:

Productaanbod twijfelaar 2-persoons bedbodem

Gratis bezorging en montage

Bij bestellingen van tenminste € 400,- is de bezorging en montage bij Slaapkamerweb.nl helemaal GRATIS. Deze service vervalt indien het product niet te plaatsen is door:

  • Het niet kunnen bereiken van de gewenste plek doordat de pakketten niet door een trapgat passen.
  • Onvoldoende ruimte op de plek van montage. Houd altijd de opgegeven maten +5cm aan. Heeft u minder ruimte? Neem dan eerst contact op.

Twijfelt u of u het juiste product bestelt?

Neem gerust contact op met een van onze medewerkers via telefoonnummer 0575-514149. Medewerkers van Slaapkamerweb.nl zijn graag bereid u te adviseren over uw keuze en helpen u graag bij de samenstelling van uw order.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken