Stevig en koel slapen op een kapok kussen

Een hoofdkussen die stevigheid geeft en 's nachts ook het hoofd koel houdt?
Dat is het kapok kussen en om deze redenen vaak ideaal voor mannen! Blijf de koelheid zelve, stop met zoeken naar het perfecte kussen; slaap heerlijk op het kussen met kapok!

De voordelen op een rij:

  • Goede warmte regulatie
  • Snelle levering
  • Natuurlijk product
  • Perfecte vocht regulatie
  • Vormbare en stevige vulling
  • Navulbaar

Slapen op een Kapok kussen

Een kapok hoofdkussen is een stevige jongen in vergelijking met andere hoofdkussens. Toch voelt hij comfortabel aan en is bovendien te kneden en te vormen naar uw voorkeur. Ideaal voor bijvoorbeeld zij- en rugslapers, waarbij een goede ondersteuning belangrijk is!

Daar zit wat in..

De holle kapokvezel van een kapok kussen maakt dat warmte en vocht goed en snel worden afgevoerd. Dit zorgt ervoor dat het kussen gedurende de nacht luchtig en fris blijft aanvoelen, zodat ook klamme nachten geen vat meer hebben op uw nachtrust. In combinatie met de katoenen tijk geeft dit kussen een optimaal fris slaapklimaat. 

Puur natuur

De vulling van een kapok  kussen is een 100% natuurlijk materiaal en heeft geen synthetische toevoegingen. Kapok is namelijk afkomstig van de kapoknoot die groeit aan een boom, puur natuur dus! 

Tip: Heeft u een stevige schouderpartij, of bent u niet zo stevig in de schouders? Het kapokkussen bij Slaapkamerweb is voorzien van een ritssluiting zodat u kapok vezels toe kunt voegen, of juist uit het kussen kunt halen voor de juiste dikte. Het toevoegen of juist opfrissen van het kussen doet u eenvoudig met de kapok navulling!


Wist u dat:

  • Wij onze kussens standaard op voorraad hebben voor een snelle levering?
  • Wij bij een bestelling van kussens en beddengoed boven een bedrag van 50 euro dit gratis bij u thuis bezorgen in heel Nederland.
  • Wij meer dan 35 jaar ruime ervaring hebben als slaapspecialist en kunnen u perfect adviseren bij de keuze vaoor uw nieuwe hoofdkussen.
Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Ook interessant:

Het Silvana support kussen

Hoe kies ik een goed hoofdkussen

Waarom wij een molton adviseren 


Bekijk onze contact pagina voor openingstijden van onze speciaalzaak in Zutphen en onze contact gegevens.