Royal serie kledingkasten, voor een koninklijk gevoel!

Een goede kledingkast is onmisbaar in uw slaapkamer! Het zorgt voor een opgeruimde slaapkamer. Van broeken tot colberts. Van jurken tot t-shirts. En van ondergoed en sportkleding tot schoenen. Een kledingkast zorgt niet alleen voor een opgeruimde kamer, het is ook bepalend voor de uitstraling van uw slaapkamer. Een garderobekast met schuifdeuren geeft een andere look and feel dan een wandkast met zweefdeuren.

Wat maakt de Royal kledingkasten zo bijzonder?

De Royal kledingkasten zijn robuuste wandkasten die u een koninklijk gevoel geven. Dit komt door de luxe uitstraling en de precieze afwerking. Het zijn ruime garderobekasten met een strak en praktisch design die u in verschillende (hout)tinten kunt bestellen. Zowel de schuifdeurkasten als de zweefdeurkasten kunt u inclusief spiegelwanden bestellen. Uw slaapkamer lijkt optisch groter en u kunt gelijk zien hoe de kleding staat.

De Royal kasten zijn:

  • Makkelijk te demonteren voor verhuizing;
  • Van hoogwaardige kwaliteit;
  • In krappe ruimtes plaatsbaar;
  • Rechtopstaand gemonteerd;
  • En u krijgt 5 jaar garantie!

De Royal kasten worden rechtopstaand gemonteerd. Dit scheelt u veel benodigde ruimte op de vloer. Wij hebben zowel in de breedte als de hoogte 5 cm extra ruimte nodig om de kast op de juiste plaats te zetten.

De wandkast is in verschillende maten leverbaar. Heeft u een kleine kamer? Dan kiest u bijvoorbeeld voor het formaat 180 cm breed en 223 cm hoog. Heeft u ruimte voor een grote kledingkast? Dan kiest u juist voor een brede en hoge kledingkast van 315 cm breed en 235 cm hoog.

Onze grote kledingkasten uitgelicht

Wanneer kiest u voor een zweefdeurkast en wanneer voor een schuifdeurkast? Bij een schuifdeurkast zitten de deuren IN de kast. Dit zorgt voor een stofvrije kast. Bij een zweefdeurkast hangen de deuren VOOR de kast. Veel mensen vinden dit chiquer. In dit blogartikel lichten we onze Royal zweefdeurkasten en schuifdeurkasten verder uit.

Heeft u vragen over het huren van één van onze zorgbedden, neem contact met ons op.  

Bekijk onze contact pagina voor openingstijden van onze speciaalzaak in Zutphen en onze contact gegevens.    

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 679 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken