Onderschuif bed: voordelig én comfortabel

Bent u op zoek naar een ruimtebesparend onderschuif bed? In de webshop van Slaapkamerweb vindt u een ruim aanbod met comfortabele logeerbedden zoals onderschuif bedden. Onze onderschuif bedden (van o.a. Avek) zijn van hoogstaande kwaliteit. De dwarsgespannen Integra spiralen van de Avek onderschuif bedden zorgen voor extra slaapcomfort. Uw gasten kunnen dus goed tot rust komen. De ruimte bij het Avek Twin bed tussen het bovenbed en onderbed is voldoende voor het matras en het beddengoed. Het onderste bed is voorzien van uitklappoten. Deze is snel en handig op te zetten, het bed staat op dezelfde hoogte als het bovenbed.Omdat het onderschuifbed tevens is voorzien van wieltjes, kunt u deze eenvoudig verplaatsen.

Onderschuif bed: óók in extra lengtematen verkrijgbaar

Waar vroeger het onderschuif bekend stond om zijn korte lengte, biedt Slaapkamerweb u veel mogelijkheden om de juiste lengte te kiezen. Onderschuif bedden zijn niet langer alleen maar verkrijgbaar in korte lengtes van 1.80m, 1.90m, maar ook in 2.00m en zelfs 2.10m. Wij bieden onderschuifbedden aan in verschillende lengtematen.

We bieden ook ruimtebesparende bedden en opklapbedden

Bent u niet per se op zoek naar een onderschuifbed, maar zoekt u voornamelijk een ruimtebesparend bed? Dan heeft u ook de keuze uit andere type bedden, zoals een opklapbed of stapelbed. Het grote voordeel van een vouwbed is dat deze eenvoudig in elkaar te klappen is. Hierdoor neemt een vouwbed weinig plek in als hij niet wordt gebruikt. Wanneer u onverwachts een logee hebt, kunt u het bed in een handomdraai uitklappen en een comfortabele slaapplaats creëren.

» Bekijk alle ruimtebesparende bedden  
» Bekijk alle opklapbedden 
» Bekijk alle hoogslapers

Productaanbod onderschuif bed

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken