Memory foam kussen

Zoekt u een hoofdkussen van memory foam? In onze webshop vindt u een hoofdkussen dat u de ondersteuning biedt waarnaar u op zoek bent. De unieke drukverlagende kwaliteit van memory foam (ook wel traagschuim, nasa schuim of visco schuim genoemd) is met name bij matrassen erg bekend. Natuurlijk werkt dat met memory foam hoofdkussens eigenlijk net zo: uw kussen vormt zich naar uw lichaam en biedt toch voldoende weerstand.

Kenmerken van het memory foam hoofdkussen

Ons kussen van memory foam heeft een traagschuim vulling en een open celstructuur. Memory foam kan iets warmer aanvoelen dan sommige andere kussens. Het kussen heeft een heerlijke tijk, met aan beide zijkanten doorstikte borders voor extra ventilatie. Het kussen en de tijk zijn anti-allergisch en daarmee ideaal geschikt voor mensen die allergisch zijn voor bijvoorbeeld huisstofmijt. Het memory foam kussen is ideaal geschikt als neksteunkussen bij nekklachten.

Proefliggen op het memory foam kussen

Wilt u het memory foam kussen graag uitproberen voor u overgaat tot aanschaf? Dat is geen enkel probleem. We bieden u de volgende mogelijkheden:

  • In onze showroom hebben we dit hoofdkussen voor u klaarliggen om uit te proberen. U bent van harte welkom.
  • Een testkussen mag u gratis uitproberen indien u dit kussen zelf komt ophalen in Zutphen en na het uitproberen weer terugbrengt.
  • Proefliggen op een aangekocht kussen mag ook, echter mag u er in dat geval niet echt op slapen. Retourneren is alleen mogelijk met hoofdkussens zonder gebruikssporen en met een verpakking in nieuwstaat.

Uw kussen gratis thuisbezorgd

Hoofdkussens van memory foam zijn altijd op voorraad. U betaalt géén verzendkosten en heeft het kussen binnen 2 werkdagen in huis! 

 

Productaanbod memory foam kussen

Kussen van memory foam kopen

Een hoofdkussen van memory foam bestelt u eenvoudig online in onze webshop. Slaapkamerweb biedt u diverse kopersvoordelen. Zo beschikken wij over het Webshop Keurmerk, kunt u bij ons veilig online betalen met iDeal en betaalt u géén verzendkosten wanneer u het kussen bij ons bestelt. In onze showroom staan onze ervaren medewerkers altijd voor u klaar met een kop koffie en een persoonlijk advies. Ook het uitproberen van het memory foam hoofdkussen is hier mogelijk. Liever advies op afstand? Neem gerust telefonisch contact met ons op, we denken graag met u mee over de keuze van uw hoofdkussen.

» Contact