Vind uw kledingkast in de Slaapkamerweb webshop

gratis montageEen kledingkast is een meubelstuk dat praktisch moet zijn. U moet er immers gemakkelijk uw kleding in kunnen opbergen. De kledingkasten van Slaapkamerweb zijn altijd gebruiksvriendelijk. U kunt uw kast zelfs uitbreiden met de accessoires van Slaapkamerweb. Zo kunt u de kledingkast helemaal naar eigen wensen inrichten. Naast het feit dat uw eigen garderobekast praktisch moet zijn, moet deze er natuurlijk ook stijlvol uitzien.

Uw kledingkast online samenstellen

Bij Slaapkamerweb kunt u uw kledingkast heel makkelijk uitzoeken, samenstellen en indelen. U bepaalt zelf de materialen, afmetingen, maar ook de indeling van uw nieuwe kleding. Zo kunt u uw kleding kwijt, precies zoals u dat wilt. Om u een inzicht te geven hoe u uw kast kunt indelen, klik snel verder!

Voorbeeld van kledingkast indeling 

Ruime keuze in kledingkasten

U hebt bij Slaapkamerweb keus uit een ruim assortiment van onder andere schuifdeurkasten, zweefdeurkasten en draaideurkasten.  Deze zijn uitvoerbaar met houten deuren, glazen deuren en spiegeldeuren. Ook zijn de deuren in verschillende kleuren leverbaar. Zo past een kledingkast van Slaapkamerweb altijd bij uw interieur. Bekijk ons assortiment hieronder.

Productaanbod kledingkast

Onze klanten zeggen:

"We hebben goede ervaring met jullie bedrijf. Alles is keurig afgehandeld. Prettig contact over de aflevering en montage. Op de afgesproken dag stond onze kledingkast in no time gemonteerd! Aanrader voor iedereen die iets nodig heeft op slaapkamer-meubel-gebied!"
Margreeth Jansen uit Apeldoorn  

"Vanmorgen de bestelde kledingkast geleverd en gemonteerd. Mooie en goede stevige kledingkast, prima kwaliteit. Alle complimenten aan de heren die hem in elkaar hebben gezet, snel en vakkundig! Nooit meer een Ikea doe het zelf project!"
Wendy Waijers uit Den Haag  
 

"Makkelijk te bestellen, netjes gebeld voor een leverafspraak. Op de datum zelf waren de heren keurig op tijd en binnen een uur was de kledingkast door hun gemonteerd. Ook gaven zij goed advies over de mogelijkheden de kast te laten doorlopen in een hoek waardoor de ruimte optimaal benut wordt. Die bestelling volgt binnenkort!"
Maarten Lek uit Houten  
 

"Prachtige kast (met schuifdeuren, spiegel, kernhout) besteld bij Slaapkamerweb. De kast werd binnen de levertijd geplaatst na een telefonisch gemaakte afspraak. Vakkundig getransporteerd en gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden!"
E. de Jager uit Alkmaar  

 

Veilig online betalen

Uw bestelling in de Slaapkamerweb webshop kunt u altijd veilig online betalen. Heeft u een mooie kledingkast gevonden? Bepaal zelf uw betalingswijze. Betaalt u via iDEAL? Dan kan de bestelling van uw kledingkast direct in behandeling worden genomen. Betalen via bankoverschrijving kan natuurlijk ook. U kunt ook contant betalen bij het afhalen of de bezorging van de kledingkast.

» Kom langs in de showroom