Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8/10
594 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
571
23
0
0
0

Gisteren zijn Sander en Kees langs geweest om twee slaapkamerkasten te monteren. Snel, en goed gewerkt en netjes achtergelaten. Precies zoals het hoort. Vriendelijke gasten. Top!


/ De Lier

Nette en duidelijke communicatie. Kwaliteit kasten boven verwachting en keurige monteur. Niet onbelangrijk korte levertijden. Kortom; aanrader!


/ Schagen

Gisteren het 24 jaar oude waterbed vakkundig verwijderd en vandaag het nieuwe ledikant met lattenbodems en matrassen geleverd, geheel conform de afspraak. Mijn complimenten voor de uitstekende service en scherpe prijsstelling.
Vakkundig personeel en zeer nette werkwijze!


/ Epe

Dit is de tweede keer dat wij een kast kopen bij slaapkamerweb in Zutphen. De eerste keer hebben we dit volledig online (samenstellen en kopen) gedaan. Wij waren aangenaam verrast door de kwaliteit en snelheid van leveren. Daarnaast is de kast vakkundig gemonteerd en hebben we er veel plezier van gehad.

Helaas konden we deze kast niet kwijt in onze tijdelijke woning en hebben we hem achter moeten laten. Nu we op ons nieuwe adres wonen hebben we zonder enige twijfel wederom een beroep gedaan op slaapkamerweb. Dit keer zijn we in de toonzaal in Zutphen geweest. We zijn daar gastvrij maar niet opdringerig ontvangen en hebben kunnen uitleggen wat wij precies zochten.

Het team van slaapkamerweb heeft ons daarin geadviseerd en aan de hand van hun vakkennis ons wederom 2 prachtige kasten verkocht die wederom spoedig, vakkundig en bovenal stevig in elkaar gezet zijn.

Kort en goed: top product, top team, what you see is what you get... geen verrassingen achteraf of gladde praatjes. Nogmaals hartelijk dank voor de geleverde diensten.


/ Apeldoorn

Vandaag zou er een driedeurskast geleverd worden. De heren waren keurig op tijd en hadden de kast snel en vakkundig in elkaar gezet. Ondanks dat een van hen grieperig was. Compliment voor de mannen en dit bedrijf is een aanrader. Ook de verkoopster was zeer deskundig en dacht goed met ons mee.


/ Veenendaal

We zijn naar de showroom gegaan voor een boxtwin, omdat we de matrassen wilden vergelijken. Super vriendelijke mensen, goede uitleg. Snelle levering door vriendelijke, nette bezorgers. Alle verpakking werd mee terug genomen.
Wij zijn blij met het logeerbed en raden slaapkamerweb dan ook aan.


/ Voorthuizen

We waren op zoek voor een nieuwe kledingkast. De website slaapkamerweb viel ons direct op en hadden een kast kunnen samenstellen. Toch voor de zekerheid nog naar de winkel in Zutphen waar we vriendelijk werden ontvangen en goed geadviseerd. Daar hebben we nog voor 2 bijpassende nachtkastjes besloten. Volgens afspraak werd vandaag alles geleverd en gemonteerd. Waren klasse mensen van slaapkamerweb. Keurig gemonteerd, alles opgeruimd en meegenomen, goed advies gegeven nog. Klasse!!!


/ Maarssen

Zeer tevreden over de hele levering van begin tot eind, alsmede over de kwaliteit en de monteurs. Warm aanbevolen


/ Ter Aar

webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken