Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8/10
600 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
577
23
0
0
0

Vanmorgen zijn Kees en Flavio langs geweest.
Ze hebben supersnel en netjes kast en bed in elkaar gezet.De mannen werken super netjes en correct.Dikke pluim voor jullie.
Slaapkamerweb is zeker aan te raden.


/ Katwijk aan zee

Kan alleen maar zeggen een geweldige ervaring
Keurig volgens afspraak op tijd geleverd
En 2 kanjers die binnen een uur klaarcwzren
Verpakkingsmateriaal keurig medegenomen.
Complimenten voor dit Bedrijf


/ Amsterdam

Snel, netjes, duidelijk en de monteurs Joris en Kees verdienen zeker ook een comliment.


/ Den Bosch

Wij hebben vandaag onze kledingkast gekregen. Wij zijn super tevreden! De monteurs zijn erg aardig, werken snel en werken zeer nauwkeurig..
Wat ik ook fijn vond is dat ze alle karton en dozen mee nemen.Een prachtige kast van goede kwaliteit! I zeer makkelijk ook om een kast samen te stellen op de website.


/ Haarlem

Gisteren zijn ze langs geweest om de kast te bezorgen en te monteren.
Netjes in elkaar gezet en alles keurig opgeruimd.
Hele vriendelijke en correcte heren.
Ik ben zeer tevreden en zal dit bedrijf zeker aanbevelen.


/ Alblasserdam

Ik wil de monteur Rochdi bedanken voor zijn professionele werkhouding en kennis. De beste man heeft mijn kast, die door de vorige monteurs verkeerd en beschadigd in elkaar is gezet, herstelt. De vorige monteurs mogen hier een voorbij aan nemen. Naast het feit dat de twee heren mijn laminaat hebben beschadigd en de planken van mijn dure kast hard op de grond zijn belandt, is dit goed opgelost door Rochdi. Voor de volgende klanten let goed op bij de levering en het in elkaar zetten van een kast. Hou gerust toezicht als de monteur te werk gaan, tenzij het Rochdi is, dan is dat niet nodig.


/ Amsterdam

Gisteren zijn Sander en Kees langs geweest om twee slaapkamerkasten te monteren. Snel, en goed gewerkt en netjes achtergelaten. Precies zoals het hoort. Vriendelijke gasten. Top!


/ De Lier

Nette en duidelijke communicatie. Kwaliteit kasten boven verwachting en keurige monteur. Niet onbelangrijk korte levertijden. Kortom; aanrader!


/ Schagen

webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken