Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8/10
584 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
561
23
0
0
0

Vandaag de slaapkamerkast gebracht en in elkaar gezet. Niets dan lof, zowel voor de mensen aan de telefoon als de bezorgers/plaatsers. Mooie kast, mooie prijs en goede garantie. En aanrader!!


/ Boxtel

Wij hebben kledingkast besteld van 8 deuren. Perfect op tijd gelverd zeer netjes geholpen en goed advies gekregen,de monteurs zijn erg netjes hebben de kast naar alle tevredenheid geplaatst en keurig schoon achter gelaten alleen maar lof over deze aankoop en vedere behandeling.


/ Leiden

Wij zijn al 20 jaar klant. En ook nu weer geweldige service gekregen.

Wij haddebn een nieuwe ombouw voor ons waterbed gekocht. Toen de levering vertraagde maar het waterbed door omstandigheden al wel leeg moest hebben zij het heel fijn opgelost door een leenbed te plaatsen. Topservice!!


/ Brummen

Wij wonen in een oude pastorie-woning ( Anno 1766 ), en waren op zoek naar een grote kast die ook nog eens op een zeer oude "scheve " houten vloer moest komen te staan. Wij hebben ons goed laten informeren in de showroom en hadden ook gelijk het gevoel en vertrouwen dat het allemaal goed zou komen. En voila, de kast staat er nu zo'n zes weken en is gewoon een pronkstuk in onze kamer. enne niks scheef staan of een deur die opnieuw gesteld moet worden, werkelijk PERFECT! Slaapkamerweb & alle medewerkers, jullie zijn TOPPERS!!!


/ Venlo

Hierbij een compliment voor de monteurs van Slaapkamerweb die op nette en vakkundige manier de deuren van onze kast hebben vervangen. Geweldige service, dank je wel.


/ Ouderkerk a/d IJssel

Wij hebben een aantal weken geleden een kledingkast besteld via slaapkamerweb. Niet alleen door de goede prijs/kwaliteit verhouding, maar vooral om de mogelijkheden die worden geboden om de kast zelf naar smaak in te richten. Wij hadden geen orderbevestiging ontvangen, doordat we het emailadres verkeerd hadden ingevuld, maar na 1 belletje had ik het binnen 5 minuten weer binnen. De medewerkers hebben vandaag de kast bezorgd en geinstalleerd. Ze waren super snel en zeer vriendelijke. Hebben mij zelfs wat tips gegeven over het onderhoud van de kast en de 5 jaargarantie was mij ook niet bekend. Mijn complimenten over jullie service, er zijn weinig bedrijven die tegenwoordig nog zo goed met hun klanten omgaan. Wij zijn recent verhuisd en hebben dus veel nieuwe spullen aangeschaft en de service van slaapkamerweb Is zeker een van de beste. Slaapkamerweb is echt een aanrader.


/ Rotterdam

Even een bedankje voor de levering en plaatsing van de slaapkamerkast.
Tevens een groot compliment voor uw mensen die deze geplaatst hebben beide keurig netjes en zorgvuldig.

Een compliment is zeker hier op zijn plaats.
Hartelijk dank.

Met vriendelijke groet.

van der SarSuper tevreden met mijn mooie en degelijke 3deursschuifdeurkast! Kwaliteit is echt goed en het was echt heel snel in elkaar gezet door echte toppers! Het enige minpuntje is dat de levertijd 5 tot 6 weken was.... maar het was het wachten waard. Echt blij dat ik de kast uiteindelijk toch had besteld!!!!!


/ Tilburg

webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken