Slaapkamerspeciaalzaak Demmers 30 jaar in Zutphen

Eigenlijk bestaat Slaapkamerspeciaalzaak Demmers al 50 jaar, maar op 27 september vieren ze hun 30-jarig bestaan in Zutphen en dat wordt gevierd. We nemen in een kijkje in de geschiedenis van Slaapkamerspeciaalzaak Demmers.

Slaapkamerspeciaalzaak Demmers…

In 1983 opent het echtpaar Niek en Jennie Demmers voor het eerst de deuren van de slaapkamerspeciaalzaak aan de Laarstraat in Zutphen. Het bedrijf groeit en een eerste verhuizing laat niet lang op zich wachten: al in 1990 verhuist de slaapkamerspecialist naar een groter locatie. In 2010 blijkt wederom dat een grotere locatie nodig is, dit is de Hekkehorst 30,  geworden. Sindsdien is Slaapkamerspecialist Demmers te vinden in hun luxe en moderne showroom aan de Hekkehorst 30, eveneens in Zutphen.

slaapkamerspeciaalzaak demmers

De familie Demmers. Al sinds het jaar '63 drijvende kracht achter de handelsnaam Demmers te apeldoorn en sinds 2007 ook Slaapkamerweb.nl.

Verhuizen en uitbreiden

Een goedlopend bedrijf dat groeit, verhuist en zijn diensten uitbreidt heeft ook een groter team nodig. Al in 1998 sluit Niek (junior) zich aan bij zijn ouders om mee te helpen in de winkel. In januari 2012 wordt Remi Schrijver aangenomen en in juni 2013 maakt Ronny Hoekstra het team compleet. Samen bezorgen en monteren ze met veel plezier slaapkamermeubelen door heel Nederland.

Van offline naar online

Als één van de eerste slaapkamerspeciaalzaken besluit Demmers in 2007 al dat zijn producten en diensten ook online aangeboden moeten worden. Zo ontstaat er een heuse webshop met slaapkamermaterialen onder de naam Slaapkamerweb. Via deze webshop kan de klant het gehele assortiment in zien en meteen bestellen. En dat is wel zo handig. Niet lang daarna volgt de online ‘Kastentool’, een handig hulpmiddel waarmee klanten van achter hun computer de indeling van hun nieuwe kast handmatig kunnen aanpassen. Door een offline showroom en een online webshop, biedt Demmers zijn klanten het beste van twee werelden.

De toekomst

Met al het geluk en goede keuzes die de familie Demmers de laatste jaren heeft weten te maken, zien ze de toekomst met een brede lach tegemoet. Het grote plezier en de vele positieve reacties maken dat Demmers vastberaden is hun hoge service level te behouden voor elke klant, nu en in de toekomst.

Kijken in de showroom of op het internet? Slaapkamerspeciaalzaak Demmers heet u van harte welkom aan de Hekkehorst 30 in Zutphen, hier op deze van Slaapkamerweb.nl of op FacebookTwitter of Google Plus.

Het team van Slaapkamerweb 2013 --> Lees ook ons blog Slaapkamerweb 35 jaar