Slaapkamerspeciaalzaak Demmers 35 jaar in Zutphen Slaapkamerweb

Slaapkamerweb in Zutphen vierde op 27 september 2018 haar vijfendertigste verjaardag.

Slaapkamerspeciaalzaak Demmers aan de Laarstraat, daar is het 35 jaar geleden begonnen, na de nodige bedrijfsmetamorfoses is sinds 1 januari 2017 de bedrijfsnaam veranderd in Slaapkamerweb, gespecialiseerd in slaapkamermeubilair en toebehoren. Slaapkamerspeciaalzaak Demmers Slaapkamerweb is in de afgelopen vijf jaar vervijfvoudigd en bestaat tegenwoordig uit een grote toonzaal van 500 vierkante meter met een groot magazijn aan de Loskade 4 in Zutphen. En als het aan directeur Niek Demmers (37) ligt, de derde generatie van de familie Demmers, blijft het daar niet bij, want Niek ziet nog genoeg doorgroeimogelijkheden.

Demmers beddenwinkel Apeldoorn

Een echt familiebedrijf, dat is Slaapkamerweb, met gevoel voor elke klant. Opa Demmers was in het jaar '63 al de eigenlijke grondlegger met een beddenwinkel in Apeldoorn, de telling is begonnen in 1983 met Demmers slaapkamerspeciaalzaak in Zutphen van ouders Niek (66) en Jennie (62).

 

De winkel verhuisde door de jaren heen van Laarstraat 53 naar nummer 23 en vertrok in 2010 vanuit de binnenstad naar de Hekkehorst 30 (industrieterrein Revelhorst) mede om de bereikbaarheid te vergroten. In 2015 werd, vanwege de groei van het bedrijf, gezocht naar een grotere locatie met meer mogelijkheden, dit werd  de Loskade 4 , waar nu huidig directeur Niek jr. de zaak runt. En dat doet hij niet alleen, want naast dat pa en ma nog steeds werkzaam zijn in het bedrijf, draait ook vriendin Carolien en 12 medewerkers dagelijks mee.

Slaapkamerspeciaalzaak Demmers Slaapkamerweb is in de loop der jaren erg uitgebreid.

Naast dat de Familie Demmers zelf volop meedraait rijden er inmiddels 5 dagen in de week 4 bedrijfsbussen met iedere op bus 2 vakmannen van Slaapkamerweb om door het hele land om vakkundig te bezorgen en te monteren.

Ook het binnenteam is inmiddels aardig vergroot zodat elke klant vriendelijk, goed en duidelijk geholpen kan worden zowel in de Toonzaal als via de chat, mail en telefonisch. Het "samen" gevoel is dan ook duidelijk aanwezig bij Demmers Slaapkamerweb.

In December 2018 zullen Niek sr. en Jennie voor het laatst actief meewerken binnen het bedrijf, daarna gaan zij volop van hun welverdiende pensioen genieten en zal het team verder draaien zonder hen. Af en toe een kop koffie halen en even weer de sfeer opsnuiven zal dan een gezellig ommetje zijn voor Niek sr. en Jennie. 


Foto verkoop personeel september 2018

Bij Slaapkamerweb(.nl) kan men terecht voor kasten, bedden, matrassen, bedbodems en beddengoed. Service en kwaliteit staan bij Slaapkamerweb hoog in het vaandel. Voor een goed advies voor het beste slaapcomfort staat het team dan ook altijd klaar, zowel digitaal als in de Toonzaal.

Naast gratis bezorging en montage, wordt ook het verpakkingsmateriaal afgevoerd. Het papier, plastic en piepschuim wordt vervolgens in de eigen 'afvalstraat' volledig gerecycled voor hergebruik. Natuurlijk om klanten zoveel mogelijk te ontzorgen, maar Slaapkamerweb vindt het ook een ecologisch verantwoord.

Daarnaast is Niek Jr. continu bezig met het optimaliseren van de webshop. Demmers Slaapkamerweb heeft een uitgebreid assortiment en zijn er vele tools waarmee klanten zelf hun producten volledig naar wens kunnen samenstellen. Ondanks de beoordeling van een 9,8 uit 10 van bijna 600 klantbeoordelingen, kan het volgens Niek Demmers nog altijd beter. Bovendien is Demmers Slaapkamerweb altijd bezig met het beste voor de klant te willen!

Online dezelfde service als in de toonzaal

In onze webshop krijgt u dezelfde service, kwaliteit en producten als in onze slaapspeciaalzaak in Zutphen, maar dan digitaal. Een goede service is voor ons erg belangrijk. Deze stopt natuurlijk niet bij uw bestelling. Als u vragen heeft kunt u altijd bellen, mailen of langskomen in de toonzaal. Wij helpen u graag.

Bekijk hier onze:

- Bedden
- Boxsprings
- Kledingkasten
- Bedbodems
- Matrassen

GRATIS bezorging én montage

U krijgt uw bestelling gratis thuisbezorgd wanneer u voor € 400,- of meer bestelt. Bij bezorging is gratis plaatsing van de meubelen vanzelfsprekend, omdat service voorop staat bij ons.


Bekijk onze contact pagina voor openingstijden van onze speciaalzaak in Zutphen en onze contact gegevens.