Geen koude nachten meer met een wollen dekbed

Heeft u het wel eens koud in bed? Of houdt u de temperatuur in uw slaapkamer het liefst laag, ook in de winter? Dan is een wollen dekbed waarschijnlijk precies waar u baat bij heeft. Een wollen dekbed zorgt al direct bij het naar bed gaan voor een constante, aangename warmte. Een dekbed van wol is een zuiver natuurproduct en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Met een wollen dekbed zult u bij koele temperaturen in de winter heerlijk slapen. Maar de meeste wollen dekbedden zijn ook uitermate geschikt voor de zomer, omdat zij uit meerdere delen bestaan.

Het comfort van Nederlands wol in uw dekbed

Bij Slaapkamerweb vindt u wollen dekbedden van uitsluitend de beste kwaliteit. Onze dekbedden zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig Nederlands wol. Zo hebben wij onder andere een wollen dekbed van Texels lamswol in onze collectie. Dit dekbed kenmerkt zich door zijn fijne structuur, die wordt bereikt door de prachtig kroezende wolvezel. Het dekbed voelt licht en luchtig aan door de unieke weeftechniek die er voor het wol is gebruikt. Met een Texels wollen dekbed krijgt het begrip ‘lekker onder de wol’ een geheel nieuwe dimensie!
In onze slaapkamer webwinkel heeft u de keus uit enkele en 4-seizoenen wollen dekbedden. Bij ons vindt u voor ieder budget het passende wollen dekbed. Bekijk hieronder alle wollen dekbedden.

Productaanbod wollen dekbed

Huisstofmijt allergie? Kies voor een donzen dekbed

Als dé slaapkamer specialist van Nederland verkoopt Slaapkamerweb niet alleen wollen dekbedden. Ook voor een donzen dekbed zit u in onze webshop goed. Net als een wollen dekbed biedt een donzen dekbed veel comfort en een aangename warmte. Donzen dekbedden van Slaapkamerweb zijn uitgevoerd met het NOMITE-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat het dekbed geschikt is voor mensen met een huisstofmijtallergie. Een donzen dekbed kan daarmee door vrijwel iedereen worden gebruikt. Wilt u de dons dekbedden van Slaapkamerweb bekijken? Klik dan hieronder.

» Donzen dekbedden

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 676 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken