golf

Productaanbod wollen dekbed

Het comfort van Nederlands wol in uw dekbed

Bij Slaapkamerweb vindt u wollen dekbedden van uitsluitend de beste kwaliteit. Onze dekbedden zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig Nederlands wol. Zo hebben wij onder andere een wollen dekbed van Texels lamswol in onze collectie. Dit dekbed kenmerkt zich door zijn fijne structuur, die wordt bereikt door de prachtig kroezende wolvezel. Het dekbed voelt licht en luchtig aan door de unieke weeftechniek die er voor het wol is gebruikt. Met een Texels wollen dekbed krijgt het begrip ‘lekker onder de wol’ een geheel nieuwe dimensie!
In onze slaapkamer webwinkel heeft u de keus uit enkele en 4-seizoenen wollen dekbedden. Bij ons vindt u voor ieder budget het passende wollen dekbed. Bekijk hieronder alle wollen dekbedden.

Huisstofmijt allergie? Kies voor een donzen dekbed

Als dé slaapkamer specialist van Nederland verkoopt Slaapkamerweb niet alleen wollen dekbedden. Ook voor een donzen dekbed zit u in onze webshop goed. Net als een wollen dekbed biedt een donzen dekbed veel comfort en een aangename warmte. Donzen dekbedden van Slaapkamerweb zijn uitgevoerd met het NOMITE-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat het dekbed geschikt is voor mensen met een huisstofmijtallergie. Een donzen dekbed kan daarmee door vrijwel iedereen worden gebruikt. Wilt u de dons dekbedden van Slaapkamerweb bekijken? Klik dan hieronder.

» Donzen dekbedden