Traagschuim kussen

Traagschuim staat ook wel bekend onder de namen "Nasa schuim" en "Visco". Traagschuim heeft een hoge puntelasticiteit en vormt zich onder invloed van lichaamswarmte naar het lichaam. De drukverlagende kwaliteiten van traagschuim zorgen ervoor dat het lichaam ontlast wordt, ook wanneer sprake is van pijn of blessures. Traagschuim is al jaren een populair materiaal voor matrassen. Ook zijn hoofdkussens verkrijgbaar met een vulling van traagschuim. 

Over het algemeen wordt traagschuim dankzij de drukverlagende werking als erg comfortabel ervaren. Traagschuim heeft een vrij dichte structuur, waardoor het onder invloed van uw lichaamswarmte wat warm kan aanvoelen. 

Traagschuim hoofdkussens

Slaapkamerweb beschikt over een ruim assortiment hoofdkussens, waaronder ook kussens met een traagschuim vulling. Bekijk hieronder ons aanbod en bestel online in onze webshop. Bent u benieuwd of een traagschuim hoofdkussen goed bij u past? U mag altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies.

Productaanbod traagschuim kussen

Ervaringen met kussens

Wilt u weten hoe anderen de hoofdkussens en service van Slaapkamerweb.nl vinden? Lees dan onze recensies, zoals onder andere:
 

"Echt een aanrader voor iedereen , heel erg aardige mensen aan de telefoon en klant vriendelijk ook ze helpen je goed aan de telefoon . Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis en ga zo lekker slapen onder mijn nieuwe dekbed op mijn nieuwe kussen . Ik zal zeker weer een bestelling doen hier in de toekomst. Kortom een top bedrijf dat is het zeker."

 

Pieter Pimenta uit Groningen  

"Ik was al een hele tijd op zoek naar een nieuw hoofdkussen, wat een lastige klus bleek te zijn. De kussens van IKEA belanden steeds weer op het logeerbed. In de showroom van Slaapkamerweb heb ik advies gevraagd welk kussen geschikt is voor mij. En je raadt het nooit, uit alle kussens werd in één keer het kussen gepakt waarop ik nu heerlijk slaap!"

 

M. Ebbekink uit Enschede  

 

» Lees alle reviews over Slaapkamerweb

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 682 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken