Nooit meer koud in bed met een dekbed van wol

Een dekbed van wol is ideaal geschikt voor mensen die het in bed wel eens koud hebben. Ook als u de voorkeur geeft aan een lage temperatuur in uw slaapkamer, kunt u veel baat hebben bij een wollen dekbed. Een dekbed van wol geeft al direct bij het naar bed gaan een constante, aangename warmte. Doordat een wollen dekbed een zuiver natuurproduct is, voelt het heerlijk zacht en comfortabel aan. Met een dekbed van wol slaapt u elke nacht heerlijk, ook in koude winternachten. Maar doordat veel dekbedden van wol uit meerdere delen bestaan, zijn zij daarnaast ideaal geschikt voor gebruik in de zomer.
 

Het beste wol voor uw dekbed

Slaapkamerweb biedt u dekbedden met alleen de beste kwaliteit wol. In deze dekbedden zit hoogwaardig Nederlands wol verwerkt. In onze collectie vindt u onder andere een dekbed van Texels lamswol. De prachtig kroezende wolvezel in dit dekbed van wol zorgt voor een fijne structuur. Door de unieke weeftechniek die er voor het wol is gebruikt, voor dit dekbed licht en luchtig aan. Een dekbed van Texels wol geeft het begrip ‘heerlijk onder de wol’ een geheel nieuwe dimensie! Bij ons heeft u de keus uit een enkel of een 4-seizoenen dekbed van wol. Voor ieder budget hebben wij het passende dekbed van wol. Bekijk de wollen dekbedden hieronder en profiteer van onze scherpe prijzen!

Productaanbod dekbed wol

Ontdek onze grote matrassen collectie

Naar welke slaapkamermeubels of –accessoires u ook op zoek bent, u slaagt vast en zeker bij Slaapkamerweb. Zo bieden wij naast verschillende type dekbedden, ook hoogwaardige matrassen in alle soorten en maten. Onze matrassen voldoen aan de strengste ergonomische eigen, en staan daarom stuk voor stuk garant voor optimaal slaapcomfort. U vindt bij ons polyether matrassen, koudschuim matrassen en pocketveer matrassen en nog veel meer. Wilt u de matrassen proefliggen? Dat kan in onze slaapkamer speciaalzaak in Zutphen. Hier adviseren wij u ook graag persoonlijk welke matras bij u past. Kom dus gerust eens langs, of neem direct een kijkje in de matrassen afdeling van onze webshop!