Beleef het ultieme slaapcomfort met een dekbed van dons

Met een dekbed van dons kiest u voor optimaal bedcomfort. De goede klimatologische eigenschappen van een dons dekbed zorgen er niet alleen voor dat er bij het slapengaan snel warmte ontstaat, maar ook dat vocht snel wordt afgevoerd wanneer zo’n dekbed wordt gelucht. Huisstofmijten hebben hierdoor minder kans, want zij zijn juist afhankelijk van een vochtige leefomgeving om te overleven.
 

Een hoogwaardig dons dekbed vindt u hier

Met een dekbed van dons van Slaapkamerweb bent u verzekerd van een hoogwaardig product. Onze dons dekbedden zijn allemaal in het bezit van het NOMITE-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het dons dekbed geschikt is voor personen met een huisstofmijtallergie. Bovendien zijn de veren die verwerkt zitten in de dons dekbedden van Slaapkamerweb, op diervriendelijke wijze geplukt. Dekbedden van dons zijn verkrijgbaar in verschillende warmteklassen. U vindt dus voor ieder seizoen het juiste dons dekbed. Op onze dons dekbedden zit 5 jaar fabrieksgarantie. Bent u benieuwd naar onze collectie dekbedden van dons? Bekijk ze dan hieronder.

Productaanbod dekbed dons

Ook in de zomer heerlijk slapen? Het kan met een zomerdekbed

Een dekbed van dons biedt u comfortabele warmte, maar in hete zomernachten kan zo’n dekbed soms té warm zijn. U kunt dan baat hebben bij een zomerdekbed: een dun, luchtig dekbed dat optimale verkoeling biedt als de temperatuur in de slaapkamer eigenlijk te hoog is. Hiermee bent u, ook in de zomer, verzekerd van veel slaapcomfort. Slaapkamerweb heeft verschillende soorten zomerdekbedden in haar assortiment, zoals een katoenen en een zijden zomerdekbed. Klik hieronder als u alle zomerdekbedden wilt bekijken.

» Zomerdekbedden