golf

Productaanbod dekbed 4 seizoenen

Welk type vier seizoenen dekbed past bij u?

Er zijn verschillende soorten dekbedden voor 4-seizoenen verkrijgbaar. Slaapkamerweb biedt u een keur aan vier seizoenen dekbedden met elk hun eigen unieke eigenschappen. Er is dus vast en zeker ook een dekbed voor u bij. Hieronder vindt u een overzicht met de diverse typen 4-seizoenen dekbedden die in onze webshop verkrijgbaar zijn.

 • Donzen dekbed
  Een 4-seizoenen dekbed van dons kenmerkt zich door goede isolerende eigenschappen. U zult het niet snel koud hebben onder een donzen dekbed. Daarnaast biedt dit dekbed een uitstekende bescherming tegen mijten, doordat vocht snel wordt afgevoerd bij het luchten.
 • Wollen dekbed
  Een wollen 4-seizoenen dekbed is 100% natuurlijk en staat garant voor pure luxe. Onze dekbedden van Texels wol hebben een fijne structuur en een uitstekende ventilatie. Ze bieden in ieder seizoen een prima isolatie en voelen desondanks heel licht en luchtig aan.
 • Katoenen dekbed
  Als u op zoek bent naar een hygiënisch vier seizoenen dekbed dat eenvoudig te onderhouden is, kies dan voor een dekbed van katoen. Een katoenen dekbed biedt u veel comfort en u kunt het zelf thuis wassen.
 • Synthetisch dekbed
  Een belangrijk voordeel van een synthetisch 4-seizoenen dekbed is dat het antiallergisch is. Dit maakt een synthetisch dekbed tot een logische keus voor bijvoorbeeld mensen met een huisstofmijtallergie. Net als een dekbed van katoen, is een synthetisch dekbed wasbaar op 40⁰C. U hoeft het dus niet naar de stomerij te brengen als u het wilt wassen.

Bekijk hieronder onze complete collectie 4-seizoenen dekbedden en profiteer van de aantrekkelijke prijzen.

4 seizoenen dekbed online bestellen

U vindt diverse soorten 4 seizoenen dekbedden in onze collectie, zoals u wellicht al eerder heeft gelezen. Deze kunnen gemaakt zijn van dons, wol, katoen of synthetisch materialen. Wij doen onze uiterste best om al deze dekbedden in alle maten voorradig te houden. U kunt dan ook na bestelling uw 4 seizoenen dekbed in de meeste gevallen al binnen 2 werkdagen bij u in huis verwachten! Bovendien wordt het dekbed gratis bij u bezorgd, u betaalt dus geen verzendkosten! Het kan echter een keer voorkomen dat wij het dekbed niet in voorraad hebben. Mocht dit het geval zijn, zal de levertijd normaal gesproken maximaal een week zijn. Mocht u er zeker van willen zijn of uw gewenste dekbed in voorraad is, neemt u dan contact met ons op.

 Doorgaans binnen 2 werkdagen bij u in huis
 Gratis bezorging