rood hoeslaken
golf

Snelle bezorging van uw rode hoeslaken

De meeste van onze hoeslakens zijn doorgaans gewoon bij ons op voorraad, dit betekent dat u, uw bestelde laken, al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten als postpakket! Daarbij houden wij u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen. 

Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw beddengoed gratis bij u thuis! 

Verschillende afmetingen van onze hoeslakens

Omdat iedereen een verschillende maat hoeslaken zoekt, zijn onze rode hoeslakens online beschikbaar in verschillende afmetingen. Het hangt in veel gevallen natuurlijk ook samen met wat voor een maat matras of bed u heeft. U kunt ervoor kiezen om als uitgangspunt de maat van het matras te nemen, maar bij een 2 persoons bed met 2 matrassen kunt u deze natuurlijk ook als één opmaken. Daarom hieronder een overzicht van de afmetingen van onze beschikbare hoeslakens. 

Beschikbare breedte afmetingen:

80 cm
90 cm
140 cm
160 cm
180 cm
190 cm
200 cm

Beschikbare lengte afmetingen:

200 cm
210 cm
220 cm

Persoonlijk advies voor uw rode hoeslaken

Heeft u vragen, of advies nodig bij het kiezen van het juiste hoeslaken? Of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op.