Waterbed reparatie

Het repareren van uw waterbed kan tijd en moeite vergen. Lees daarom alles over het onderhoud van uw waterbed hier.

Uw waterbed kan reparatie nodig hebben wanneer deze lek is. Dit kan een klein of een groot gat zijn. Afhankelijk van de locatie van het gaatje kunt u verschillende stappen ondernemen om over te gaan van uw reparatie.

Reparatie bij een lek in uw waterbed

Het repareren van kleine gaatjes of lekken van uw waterbed zijn eenvoudig zelf te repareren. Als het gaat om gaatjes of kleine lek punten in een plooi is het eenvoudig om uw waterbed zelf te repararen. Bestel voordelig een reparatieset en lees onze uitgebreide gebruiksaanwijzing voor het plakken van uw waterbed.Wanneer er een groter gat zit, bijvoorbeeld in de naad van het matras, dan gaat het vaak om een fabrieksfout en is het lastiger om het waterbed te repareren. Neem daarom gerust contact met ons op als u twijfelt over het repareren van het bed. Wij staan u graag te woord. Echter kan het ook gaan om een klein gaatje en kunt u makkelijk zelf aan de slag.

Een kort stappenplan voor het repareren van uw waterbed bij een lek:

1. Zoek het gaatje. Vaak is dit een klein gat en zit het lek in de plooi of in de naad van het matras. In dit laatste geval gaat het vaak om een fabrieksfout.

2. Droog het gat op het vinyl. Lees hier uitgebreid over hoe je dit doet.

3. Reparatie van het waterbed bij een lek in de plooi: Smeer lijm op het gaatje, plak vinyl hierop en lijm deze dan nogmaals. Klik hier voor uitgebreide instructies.

4. Reparatie van het waterbed bij een lek op een naad: vaak is dit een fabrieksfout. Vraag altijd bij uw leverancier wat deze voor u kan betekenen. Gaten groter dan 1cm zijn doorgaans niet meer goed te plakken. Voor gaten kleiner dan 1 cm kunt u het nog wel proberen. Klik hier voor meer instructies.

Productaanbod waterbed reparatie

Wat is belangrijk als het gaat om onderhoud van mijn waterbed?

Als u uw waterbed zo min mogelijk wil repareren, is het van belang om het goed te onderhouden. Zo is het belangrijk om 2x per jaar conditioner aan het water toe te voegen, uw waterbed met enige regelmaat te ontluchten en is het van belang om kleine gaatjes in uw waterbed zo snel mogelijk te repareren. Daarvoor hebben zij handige reparatie/ plaksetjes in ons assortiment. Daarmee kunt u zelf snel aan de slag. Het is handig om bij voorhand een plaksetje bij de hand te hebben, zo kan u direct aan de slag met het repareren van uw waterbed. Wilt u alles lezen over waterbed onderhoud? Klik dan hier.

Heeft u hulp nodig bij het repareren van uw waterbed?

Neem dan gerust contact op met onze experts. Naast dat u op onze website alles kunt vinden over onderhoud en het plakken van uw waterbed, staan wij altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden. Wilt u meer informatie over onze reparatieproducten of heeft u hulp nodig met de reparatie? Neem direct contact met ons op.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken