Synthetisch dekbed: ideaal bij een huisstofmijt allergie

Overweegt u een synthetisch dekbed aan te schaffen? Een synthetisch dekbed biedt vele voordelen. Zo voelt het heerlijk zacht en luchtig aan. Hierdoor biedt een synthetisch dekbed voldoende warmte, zonder dat het niet te zwaar aanvoelt op uw lichaam tijdens het slapen. Een tweede belangrijk pluspunt van synthetische dekbedden is hun antiallergische werking. Een synthetisch vezel kan geen vocht opnemen, maar kan het daardoor ook niet vasthouden. Dit maakt zo’n dekbed ideaal geschikt voor mensen die last hebben van de huisstofmijt: deze mijt is namelijk afhankelijk van een vochtige leefomgeving om te kunnen overleven. Door de open structuur en de krulling van synthetische vezels hebben de dekbedden een goede ventilerende en isolerende waarde. Maar dat is nog niet alles. Met een synthetisch dekbed bent u verzekerd van goede hygiëne, omdat het dekbed wasbaar is tot 40⁰C. U kunt een synthetisch dekbed dus eenvoudig zelf onderhouden, en hoeft het niet naar de stomerij te brengen.

Ons aanbod synthetische dekbedden

In de ruime collectie dekbedden van Slaapkamerweb vindt u vast en zeker het synthetische dekbed dat u zoekt. Alle synthetische dekbedden zijn speciaal geselecteerd op kwaliteit. Wij hebben zowel enkele als 4-seizoenen synthetische dekbedden. Ook hebben we een dekbed met extra antiallergische eigenschappen. Ideaal geschikt voor mensen die zeer allergisch reageren op de huisstofmijt. Bekijk hieronder ons aanbod synthetische dekbedden. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij de keuze van het juiste dekbed.

Productaanbod synthetisch dekbed

Katoenen dekbedden bij Slaapkamerweb

Een katoenen dekbed komt qua eigenschappen grotendeels overeen met een synthetisch dekbed. Het is eenvoudig te wassen en heeft goede vochtregulerende eigenschappen. Katoen is een natuurproduct en daarom voelt een katoenen dekbed zacht aan. Slaapkamerweb biedt u hoogwaardige 4-seizoenen dekbedden van katoen. Ontdek onze actieprijzen op deze dekbedden in onze webshop.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 680 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken