Neksteunkussens voor optimaal slaapcomfort

Wanneer u op zoek bent naar optimale ondersteuning van uw nek tijdens het slapen, adviseren wij u een Silvana neksteunkussen. Deze hoofdkussens staan er om bekend dat zij de nek erg goed ondersteunen, wat bijdraagt aan een goede nachtrust.
 

Voordelen Silvana neksteunkussens

Slaapkamerweb heeft de neksteunkussens van Silvana opgenomen in het assortiment omdat deze kussens van hoogwaardige kwaliteit zijn. De Silvana neksteunkussens zijn optimaal ondersteunend, anti-allergisch, ademend en gemaakt van 100% katoen. Tijdens het slapen wordt vocht afgevoerd en heeft het hoofdkussen een prettige temperatuur. Een ander voordeel van deze neksteunkussens is dat ze verkrijgbaar zijn van zeer zacht tot extra stevig.

vinkje Anti-allergisch
vinkje Ondersteunend en ademend
vinkje Verkrijgbaar in 2 maten (60 x 60 cm & 60 x 70 cm)
 

Welk neksteunkussen is voor u geschikt?

Welk neksteunkussen voor u het beste is hangt af van drie factoren. Ten eerste is uw persoonlijke voorkeur belangrijk: houdt u van een zacht of juist steviger hoofdkussen? Daarnaast is uw lighouding belangrijk; buikslapers beter een zachter kussen kunnen kiezen dan zij- en rugslapers. Ten slotte is de hardheid van uw matras een leidraad bij de keuze van een neksteunkussen. Wij adviseren een zachter neksteunkussen bij een zacht matras en een steviger neksteunkussen bij een steviger matras.

Productaanbod neksteunkussen

Hoofdkussens, sluimerrollen en binnenkussens

Ook als u liever op een traditioneel hoofdkussen slaapt hebt u genoeg keuze in onze webshop. Naast neksteunkussens en hoofdkussen kunt u ook sluimerrollen en binnenkussens bij ons bestellen. Klik op onderstaande link door om ons productaanbod te bekijken.

» Hoofdkussens
» Sluimerrollen
» Binnenkussens

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken