Vind uw dekbed van katoen in onze webshop

Een dekbed van katoen is een 100% natuurproduct en voelt daardoor heerlijk zacht aan. Zo’n dekbed biedt dan ook veel slaapcomfort. Daarnaast heeft een dekbed van katoen goede ventilerende eigenschappen, waardoor het niet snel te warm wordt. Een derde voordeel van een katoenen dekbed is dat u het zelf kunt wassen, in plaats van het naar de reiniging te moeten brengen. Door het dekbed regelmatig te wassen, wordt de kans op huisstofmijt kleiner. Een dekbed van katoen is dan ook uitermate geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie.
 

Ons assortiment katoenen dekbedden

Slaapkamerweb biedt u twee soorten katoenen dekbedden: een 4-seizoenen dekbed van katoen en een katoenen zomerdekbed. Zoals de naam al zegt, kan het vierseizoenen dekbed het hele jaar door worden gebruikt. Dit dekbed bestaat uit verschillende lagen. Afhankelijk van het seizoen kunt u meerdere lagen van het dekbed gebruiken, zodat het katoenen dekbed meer warmte biedt. Onze zomerdekbedden van katoen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de zomer. De structuur van een zomer dekbed is zeer luchtig, waardoor het heerlijk verkoelend is. Met een zomerdekbed van katoen profiteert u ook tijdens warme zomernachten van veel slaapcomfort.

Hieronder vindt u onze dekbedden van katoen. Klik op het dekbed van uw keuze om er meer over te lezen.

Productaanbod dekbed katoen

Zonder een kussen is uw dekbed niet compleet

Bij een comfortabel dekbed van katoen hoort een fijn hoofdkussen waar u goed op kunt liggen. Bij Slaapkamerweb vindt u altijd het kussen dat bij u past! Wij hebben veren kussens, kapok kussen en comfortkussens. Ook zijn er speciale kussens voor kinderen met antiallergische eigenschappen. In onze webshop profiteert u van aantrekkelijke prijzen op deze kussens. Benieuwd? Klik hieronder om het complete assortiment kussens te bekijken. Wilt u onze kussens proefliggen? Dat kan! Kom hiervoor langs in onze slaapkamer winkel in Zutphen.

» Naar de kussens