Home   |   Over ons   |  Recensies   |   Bestel & Verzend info   |   Klantenservice   |   Blog   |   Contact

Kledingkasten

Kledingkasten op maat

Welkom bij de afdeling kledingkasten van Slaapkamerweb.nl. Wij hebben diverse soorten garderobekasten in ons assortiment. U kunt kiezen uit een kast met een draaideur, schuifdeur of zweefdeur. Alle kledingkasten zijn verkrijgbaar in talrijke breedte- en hoogtematen en in talrijke kleuren en materialen, zodat u voor elke slaapkamer een passende kast kunt vinden.

voordeel Kledingkast op maat: bepaal zelf de maten en indeling!

U kunt kiezen voor een garderobekast met een standaardindeling, maar u kunt ook eenvoudig zelf uw maten en de indeling van uw nieuwe kast bepalen. U kiest zelf waar de legplanken en roedes geplaatst worden. Daarnaast kunt u diverse accessoires in uw nieuwe kledingkast plaatsen, zoals een schoenenrek, pantalonhouder of ladeblok. U ziet precies hoe het interieur van uw kledingkast eruit komt te zien. Als u een garderobekast bij ons bestelt weet u zeker dat de kast aan uw wensen voldoet. Zo heeft u een kledingkast op maat voor een zachte prijs!pijltje

voordeel Kledingkasten worden GRATIS bezorgd én gemonteerd

Gratis montage Bij een bestelling boven de €400,- bezorgt en monteert Slaapkamerweb uw kast gratis bij u thuis. Hierdoor weet u zeker dat er niets beschadigd raakt tijdens het opbouwen, én kost het u geen tijd. Onze ervaren medewerkers weten precies hoe onze kledingkasten moeten worden opgebouwd. U zult zien dat uw nieuwe garderobekast in zeer korte tijd staat. Met de kledingkasten van Slaapkamerweb.nl bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct dat professioneel wordt gemonteerd.

U kunt er op vertrouwen dat wij de klus voor u klaren: van bezorging tot montage!